Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ketra

Jak robić zdjęcia niskim dziewczynom?

Polecane posty

Gość Ketra

Moi drodzy, czy istnieje rada na sposób robienia zdjęć niskim osobom, aby wychodziły jak najkorzystniej? Np. z jakiej perspektywy najlepiej je wykonywać? Mówię tu o przypadkach, gdy dziewczyna nie jest też jakoś specjalnie chuda. Często jestem niezadowolona ze swoich zdjęć, przez co mam ich niewiele. Jak wspomniałam - jestem niska, mam również figurę klepsydry i należę do osób szczupłych, chociaż ostatnio trochę mi się utyło i wyglądam masywniej w okolicy bioder, ud (przy czym nogi mi się skracają) i ramion, więc gdy ktoś mi robi zdjęcia wypadam (gorzej niż widzi się mnie w rzeczywistości) na taką małą, o krótkich nóżkach (co w moim przypadku dodatkowo mnie udziecinnia) i zaokrągloną, co jest nieproporcjonalne. Przyglądając się w lustrze i zdjęciom dostrzegam sprzeczność. Nie jestem ideałem, ale naprawdę uważam, że obiektyw źle mnie uchwyca :( A wiadomo - wydarzenia, znajomi, więc są też i pamiątkowe fotografie, których chciałabym się nie wstydzić pokazując innym.

Gość mmmmmm,mm
Zasada w fotografice artyst jest prosta robimy zdjecia z pozycji tz ,,zaby " zobacz na teledyskach wszystkie co sa małe .. zawsze sie tak robi teledyski i zdjecia równiez .

Gość gretaa//";l
zawsze w takich przypadkach robimy fotki i teledy z pozycji ,,żaby "

Gość Darass
od dołu!!!!

Gość wykop sobie dołek
:D

Gość Ketra
Niby tak, ale od dołu też do końca nie lubię, muszę wtedy "wciągać" szyję, bo mam zdolność do tworzenia się podbródka :((