Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za ileeee?

za ile sprzedac??

Polecane posty

Gość za ileeee?

Mam dostep do ok 100 darmowych wozkow Graco Fusio, nowych, rozne kolory. widzialam akurat bezowa spacerowke z adapterem do fotelika samochodowego, oslonka na nogi i folia przeciwdeszczowa, byc moze inne sa rowniez z gondolami, nie wiem. Za ile taki wozek wystawic i czy w ogole sie w to bawic (sprzedadza sie?). na allegro widzialam za ok 500-600zl, w sklepach internetowych 1000zl i ponad wiec rozbieznosc znaczna. Mowie o tym wozku (ten akurat jeden mam w domu): http://www.sobart.pl/wozki-spacerowe/20-spacerowka-graco-fusio.html

Gość trelemoreletytyty
nawet jak sprzedasz po 100zl za sztuke a masz je za darmo to zarobisz 10 tys. skad ty masz te wozki?

Gość zależy...........
czy będziesz miała do nich gwarancję i wszystkie papiery:)Jak tak to po cenie sklepowej,jeśli nie-to niestety po kosztach:)

Gość rgy65re
wystaw za 480 zł i na pewno ci pójdą a jak chcesz szybko sprzedać to daj 300zł i pujdą szybko

Gość rgy65re
sory za błędy...:(

Gość za ileeee?
gwarancji nie mam, ale wozki sa zapakowane fabrycznie, nowe. mam dobre znajomosci na zlomowisku i ostatnio trafil tam tir z wypadku wyladowany wlasnie wozkami.

Gość nie tak latwo
musisz dac gwarancje i papiery jesli chcesz wystawic za cene rynkowa a jesli za nieduza kwote to raczej sprzedaz ja sama placac powyzej 500 zł chciałabym miec gwarancje ze to nie bubel

Gość ugotuj najpierw
za 300-400 bym wystawiła. nowe są? masz jakies papiery do nich?

Gość oj cos mi tu nie pasi
nawet jesli to z wypadku i sa fabrycznie zapakowane i niezniszczone to dlaczego nie masz papierow przeciez transport gdzies z tym jechał do jakis odbiorcow chyba ze towar kradziony

Ja już kupując coś za 300zł chciałabym mieć na to papiery i gwarancję, a bo to wiadomo czy nie bubel? Zwłaszcza że jeśli chodzi o wózek to sporo się go użytkuje, różne rzeczy się mogą zdarzyć.

Gość ugotuj najpierw
po 300-400 rozejdą się jak świeże bułeczki

Gość za ileeee?
a moze ktoras z mam chcialaby kupic po okazyjnej cenie??

Gość zonaKraka
Po pierwsze, licz się z tym że to handel nowymi wózkami, a nie używanym jednym po dziecku. Po drugie- wózki po wypadku w transporcie, dasz komuś gwarancję że nie są uszkodzone?

poza tym nie wierze ze towar nie był ubezpieczony i wlasciciel wozkow o nic sie nie upomina

Gość ugotuj najpierw
mama Michalinki______na zapałki tez poytrzebujesz paragon z gwarancją?

Gość za ileeee?
no chyba, ze jest gdzies gwarancja w pudle?? Ale to chyba sprzedawca podbija w sklepie, tak? a nie producent?? nie orientuje sie.

Gość dkkdkd
Zdajesz sobie sprawę, że sprzedając nowy towar w takiej ilości musisz mieć działalność gospodarczą, odprowadzić od tego podatek itd?

Gość dkkdkd
I jeszcze uważaj, czy to nie jest towar kradziony.

Gość trelemoreletytyty
zebys nie miala przez to problemow. tir rozwalony ale towar na bank ma wlasciciela i jest ubezpieczony.

Gość policja napewno zabezpieczyłą
towar a nie poszedł na złom!

sprzedaj jak masz okazje kazdy chce zarobic ale licz sie z konsekwencjami jesli podczas uzytkowania cos sie stanie jesli to buble uszkodzone ludzie sa dzis wredni poza tym przykwocie 300- 400 zł sklepy za calkiem fajne wozki daja gwarancje

Gość za ileeee?
nie znam szczegolow, mam dobrego znajomego, wlasciciela zlomowiska. zadzwonil on do mojego meza, ze ma wozki i czy nie chce ich wziac. powiedzial, ze to jakies chinskie wozki bo na pudlach jest Made in China - wiadomo faceci sie nie znaja. Wiec myslalam, ze to jakas tandeta. Maz wzial jeden dla nas (nam sie nie przyda, bo zaraz bedziemy potrzebowac wozka dla rodzenstwa) i dla znajomego. Jak zobaczylam pudlo z napisem Graco to mowie mezowi, ze to wcale nie jakas tandeta tylko wozek calkiem dobrej firmy. Pudlo wygladalo na nienaruszone. Nie wiem czy to z wypadku czy moze z urzedu celnego, nie dopytywalam sie narazie i maz tez bo nie mial czasu rozmawiac z tym kolega. na 100% nie kradzione. tez bylam z dziwiona, ze producent czy odbiorca tych wozkow nie wezma spowrotem tylko przywiezli ja do zlomowania.

Gość daj fotke tego wozka
jesli jest nieuszkodzony to chetnie kupie i konkretnie za ile

Gość wozkowa-mama
tak, ja wasnie szukam niedrogiego wozka. bardzo chetnie odkupie. sla chopca, duze kola, i najlepiej zeby byla tacka z przosu zamiast pałaka. moze cos masz?zajrze wieczorem

Gość subtelna jędza
Towar jest po prostu walony,a to co robisz to niezwyklejsze w świecie paserstwo,zobacz sobie w kk jaka za to grozi odpowiedzialność i wszystkie potencjalne klientki też niech się z tym zapoznają bo kupując rzecz kradzioną i wiedząc o tym popełnia się przestępstwo. Ten znajomy niech sobie sam upłynnia ten towar i potem za to beka.

Gość za ileeee?
ok, dowiem sie jutro specjalnie dla Was jak sprawa z tymi wozkami wyglada i skad one sie znalazly na tym zlomowisku :) sama mnie to ciekawi i zastanawia. okazyjna cena to np 400zl +przesylka. jeden wlasnie zlozylam w domu i wyglada calkiem calkiem. tylko kolor bezowy, wiec niepraktyczny. musze poszukac w pudle czy sa jakies papiery, widzialam instrukcje obslugi. i w ogole ogladne to pudlo jutro dokladnie, widzialam jakies naklejki na nim, ale nie wczytywalam sie bo spiacy i marudny synek na mnie wisial

Gość za ileeee?
a skad masz pewnosc, ze towar kradziony??? i jasne koles ukradl calego tira z wozkami a teraz rozdaje je za darmo. no wez przestan. gdybym wiedziala, ze to kradzione to napewno bym ich nie brala, bo biedna nie jestem i klopotow tez nie szukam. dowiem sie jutro jak sprawa wyglada i jakie sa te wozki - czy wszsytkie takie jak ten jeden, ktory mam w domu. a jesli chodzi o dzialalnosc i podatek to nie ma problemu - maz prowadzi swoja dzialalnosc.

Gość taa sranie w banie
pewnie wagon kolejowy okradli :P nie wciskaj tu kitu :P