Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za ileeee?

za ile sprzedac??

Polecane posty

Gość nox nl
bedziesz miała sprawę, tego ci zycze bo poszła wiadomosc na skrzynkę podawcza kgp dobranoc :)

Gość ksksksm
"Nie zamierzam tutaj sprzedawać tylko na allegro". Jesteś baaardzo inteligentna. na allegro dobrać ci się do dupy będzie pięć razy łatwiej, łącznie z udowodnieniem ci, ile sprzedałaś, za ile i komu. I ile podatku od tego nie odprowadziłaś. Zdajesz sobie sprawę, że powinnaś doliczyć (i odprowadzić) VAT?

Gość najbrzydsze sa golfy
hehe czytam to i śmieje się ale ludzi zazdrość zżera że ktoś ma 100 wózków za darmochę:D autorko sprzedawaj i się nie zastanawiaj,

Gość za ileeee?
no i swietnie, ze na allegro bedzie wszsytko wiadomo bo nie zamierzam robic nic niezgodnego z prawem. ba, nawet linka do aukcji dodam tutaj, aby bylo latwiej powiazac. jak juz napisalam - nie mam tych wozkow, sa na zlomie, w domu mam jeden, nie wiem ile ich jest i czy wszsytkie takie same i czy w tak dobrym stanie jak ten moj "domowy". kolega powiedzial do meza "bierz ile chcesz bo i tak beda zniszczone". pomyslalam wiec, ze skoro on ma je zniszczyc to mozna sprzedac chocby za grosze bo szkoda przeciez. maz mial wozek od piatku w samochodzie, nawet sie nie interesowalam nim zbytnio bo mi powiedzial, ze to jakis chinski wiec pewnie grat. dzisiaj go zobaczylam i widze, ze Graco. ot cala mroczna historia. jutro napisze cos wiecej. smieszne jestescie wy kafeteryjne pseudo obronczynie gosodarczego prawa polskiego, naprawde :)

Gość za ileeee?
ps napisalam, ze jest ich sto bo tak mi maz powiedzial - nie liczyl, widzial tylko, ze tych pudel tam troche bylo.

Gość Podejrzewam, że towar
pochodzi z kradzieży. Dresy (w tym pewnie chłopak, brat lub osiedlowy ziom autorki) obrobiły TIR-a. Zgłaszam temat na policję!

Gość ojjjjj
duuuzo tu zyczliwych osob:) i z cala pewnoscia wiekszosc z nich wszystko w swoim zyciu zrobila zgodnie z prawem:) autorko odezwij sie do mnie na priv bo jestem zainteresowana!:) ewula181@wp.pl

Gość U nas sprawdzone to:
Dziwna sprawa. Jakoś nie wierzę w tę historię autorko. Znając praktyki Polaków jestem w 90% przekonana, że towar pochodzi z kradzieży.

Gość chamskaa licealistka
ta zadrość, zwłaszcza, ze historia się kupy nie trzyma :D w dupie to mam

Gość sdddsdsds
TIR, ktory ulegl wypadkowi z pewnoscia byl ubezpieczony, tak jak TIR pewnie i towar a przy likwidacji szkody ubezpieczyciel bedzie chcial pomniejszyc szkode poprzez towar, tzn. jesli wlasciciel wozkow wystapi o odszkodowanie ubezpieczyciel powola rzeczoznawce aby oszacowal konkretna strate. Jesli wlasciciel towaru bedzie chcial wyplaty 100% wowczas zobowiaze sie do oddania towaru, ktory jest nieuszkodzony. Inaczej nie odzyska pieniedzy. Wniosek z tego taki, ze za szybko syponujecie nie swoim towarem...

Gość za ileeee?
byc moze tak bedzie, pisalam juz, ze nie orientuje sie dokladnie w tej sprawie. tez jet to dla mnie dziwne, ze tyle wozkow pojdzie na straty, chociaz ich nie widzialam i moze znaczna czesc jest zniszczonych. byc moze tylko kilka jest w stanie dobrym. chcialam sie tylko zorientowac czy bylby ktos zainteresowany jesli rzeczywiscie mozna by bylo je sprzedac. moze sie okazac tak, ze nic z tego i oprocz tego jednego, ktory mam nie bede miala juz wiecej. po tym co tutaj pisza watpie abym ciagnela ta sprawe na tym forum. wyzywaja mnie od zlodziejek i idiotek a nie znaja sprawy. tak najlatwiej. do szarej strefy nie naleze i zapewniam, ze nie bede sie zajmowac sprawa, ktora jest nie zgodna z prawem. nie wiem jak wyglada procedura likwidacyjna po takim wypadku i dla mnie tez to bylo dziwne, ze poprostu dostalismy ten wozek od reki, za darmo. maz wzial jeszcze jeden dla kolegi, ktory ma dziecko w wieku naszego synka i to wszystko jak narazie. raczej pozbede sie tego, ktory mam bo nie jest mi potrzebny, dla malego mam wozek i dodatkowo spacerowke a jak juz pisalam za chwile bedzie nam potrzebny wozek dla rodzenstwa. nie wiem jak ze sprzedaza bo znow mnie beda wiezeniem straszyc . a do tych, ktore tak wyzywaja - nie mierzcie innych swoja miara.

Gość jagodowa30
paserstwo?

Gość dfrvgkjdm f
Ja chętnie odkupię taki wózek w okazyjnej cenie. Tylko fotki bym chciała zobaczyć no i za ile?

Gość za ileeee?
nastepna sie znalazla...no prosze was, gdzies niby zginal caly transport wozkow a ja pisze na ogolnopolskim forum o tych wozkach . troche wyobrazni iracjonalnego myslenia wam sie przyda. gdyby sprawa tak wygladala sprzedala bym pokatnie, aby tylko zarobic i siedziala cicho liczac, ze mnie nie znajda. ludzie, zal.

Gość Bądź sobą
Jeśli właściciel się nie upomina mogą to być odpady fabryczne. W tym jest fotelik... Nie boisz się że komuś wciśniesz bubel i narazisz tym dziecko?

Gość za ileeee?
odpady fabryczne? gdyby tak bylo to bym napisala i kazdy kupuje na wlasna odpowiedzialnosc.nie, nie ma fotelika, jest adapter do fotelika samochodowego.nikomu nic nie chce wciskac. jeszcze jakies neistworzone teorie macie?

Gość sdddsdsds
Bądź sobą Jeśli właściciel się nie upomina mogą to być odpady fabryczne. XXX wowczas ubezpieczyciel [prosi o przedstawienie protoko\lu likwidacji, ktory jest sporzadzany komisyjnie... Nie tak łatwo oszukac ubezpieczyciela...

Gość za ileeee?
dlatego wlasnie nie mam tych wozkow i nie wiem czy je bede miec bo nie znam sprawy dokladnie. chcialam sie zorientowac czy to dobre wozki i czy ewentualnie bylby na nie popyt. pomyslalam, ze jesli da rade to mozna odkupic te wozki i sprzedac z jakas niska marza i to wszystko a zlecialy sie orendowniczki prawa i pluja jadem. czesto czytam to forum i wiele mam pisze, ze nie ma pieniedzy wiec pomyslalam, ze dla wielu moze to byc okazja. dla mnie tez to jest dziwne i jesli okaze sie, ze to jakis szemrany interes (w co watpie bo znam dobrze tego wlasciciela zlomu) to nie bede sie w to bawic bo ja nie z tych.

Gość ale wy rozgarniete jesteśta!
jakim cudem do polski mogą trafić odpady fabryczne czegoś co nie pochodzi z polskiej fabryki, ani nawet europejskiej?! :o ale wy głupie, o rety.

Gość angelak
jesli beda na sprzedaz jestem zainteresowana

Gość pragmatyczne podejście do życi
Pomyślałaś, że skoro te mamy nie mają pieniędzy na wózek, to będzie okazja zarobić na nich parę groszy? :D

Mam znajoma ktora pochodzi z biednej rodziny.Niedlugo bedzie rodzic.Chciala kupic jakis uzywany,aby byl tani.Za jaka kwote moglabys jej sprzedac. pzdr!

Gość muszze
cos napisac bo mi nie wyswietla. Nie wiem czy autorka napisala cos wiecej na ten temat, bo ciekawi mnie czego sie dowiedziała.

Gość To są tak zwane głupie
To mogą być wadliwe wózki z wadami fabrycznymi (nie nadające się do długotrwałego użytkowania, nie wytrzymałe) i dlatego jest jak jest. Mogą to być też wózki kradzione za czym najbardziej obstawiam.

Gość To są tak zwane głupie
One są najprawdopodobnie wyprodukowane w PL czyli może to być podróba nie na rynek ale do sprzedaży na lewo.

Gość za ileeee?
Klaudusia7 mam tylko ten jeden wozek i on dla noworodka sie nie nadaje - to jest typowa spacerowka, bez gondoli. do tej co pisala, ze chce na biednych zarobic - oczywiscie Ty oddalabys za darmo.... chcialam odkupic te wozki jesli bylaby taka mozliwosc i je sprzedac taniej niz w sklepie. co w tym zlego? dla kazdego z korzyscia. powtarzam - nie wiem w jakim wozki sa stanie i co z nimi bedzie - wiem tylko tyle, ze sa na zlomie z zamiarem ich zniszczenia. wiecej narazie nie wiem, nie orientuje sie w procedurze likwidacyjnej. wozki nie sa kradzione - no blagam - to nie pudelko zapalek a zledziej jak kradnie to z zamiarem szybkiego zysku i raczej nie obwieszcza wszem i wobec, ze ma cos do sprzedania. maz jest w pracy, kiedy wroci poprosze, aby skontaktowal sie ztym kolega i wypytal o szczegoly.

Gość dfrvgkjdm f
Daj znać jak będziesz sprzedawać jestem chętna.

Gość Za ile najtaniej sprzedasz?
Bylabym zainteresowana, nie mam za duzo pieniedzy, czy sprzedalabys mi za symboliczna kwote i jesli tak to za ile? Pozdrawiam