Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za ileeee?

za ile sprzedac??

Polecane posty

Gość za ileeee?
gdyby byly wadliwe, to nie pisalabym, ze z wypadku tylko napisalabym wprost, ze mam towar drugiej kategorii w niskiej cenie. pozatym nie wiem czy w PL produkuja wozki Graco, nawet sie nie orientuje z jakiego kraju ta firma jest. Na pudle jest napisane,ze w Chinach wyprodukowane i ten kolega powiedzial najpierw, ze ma chinskie wozki (faceci sie nie znaja na markach wozkow), dlatego pomyslalam, ze to jakis szajs NO NAME, ale maz wzial bo darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada. teraz wszystko w Chinach produkowane, wiec pewnie i wozki znanych i drogich firm tez tam sa produkowane. a ten wozek, ktory mam nie wyglada jakby cos z nim nie tak bylo, wyglada calkiem solidnie choc nie znam wozkow Graco, sama mam Quinny. jedynie pudlo bylo troche brudne, troche ziemia poplamione.

Gość .............,,,,,,,,,,,,,,,,,
fajny wózek:)

Gość dawnatika27
jak wystawisz na allegro,daj tu linka do aukcji. bylabym zainteresowana.

Gość ,mnbvcxdfghjk
ja bym wziela dwa ale w okazyjnej cenie mam blizniaki i potrzebuje dwoch osobych wozkow a te sa swietne.jakby napisz to podam maila do korespondencji.

Gość dawnatika27
te wozki na allegro nowe sa w cenie 800/1000 zl. wiec watpie zeby autorka poscila je po okazyjnej cenie.

Gość ,mnbvcxdfghjk
tylko te nowe maja zapewne 2-3 letnia gwarancje a te nie i tu jest roznica.Napisala 400+przesyłka wiec warto ponegocjowac:)

Gość za ileeee?
no wiec dowiedzialam sie, ze przy okazji wypadku wyszlo na jaw, ze cos z clem jest nie tak w tym transporcie. nie wiem jak to dziala - czy urzad celny skierowal je na zlom czy moze wlascicielowi bardziej sie oplaca je zniszczyc niz clo zaplacic. nie wiem. bylo ich 900!! zostalo tylko kilka sztuk ok 10 reszta juz zniszczona niestety. kolega ma mi dac znac czy bede mogla od niego odkupic te pozostale sztuki i za ile. do konca to nie jest legalne, bo powinny zostac wszystkie zniszczone, ale z drugiej strony to nie kradziez a wozki i tak by sie zmarnowaly. jestem w glebokim szoku, ze tyle wozkow poszlo na straty. a mozna bylo dac do domow dziecka czy domow samotnej matki.

Gość wyliczanka śmierci
hm, chyba nie wolno takich rzeczy sprzedawac to podobnie jak z rzeczami z przemytu, zostają zniszczone :(

Gość czyli dobrze wczoraj pisałam
Po pierwsze nie za darmo a po drugie wózki lewe :O To nie jest nie do końca legalne-to jest nielegalne i odpowiedzialność karną poniesie tak autorka jak i te z was które to kupią! poza tym te wózki po prostu pochodzą z przemytu a to znaczy,że to są podroby-NIEBEZPIECZNE DLA DZIECI! Mogą wyjść wady techniczne,mogą być zrobione z toksycznych materiałów. chcecie zrobić krzywdę dzieciom?

Dla zainteresowanych lepiej zobaczcie ten wozek w sklepie i przymierzcie dzieci do nich bo jak dla mnie sa strasznie male, ciasne kola sa tragiczne hamulec wadliwy juz nie powiem o jakims wygladzie za darmo bym w tym dziecka nie wozila a nie mowiac juz o takich z wypadku

'jestem w glebokim szoku, ze tyle wozkow poszlo na straty. a mozna bylo dac do domow dziecka czy domow samotnej matki.' x x x Och tak? Dopiero chcialas sie oblowic na 100 sztukach i nie myslalas o domach dziecka czy domach samotnej matki. Jakas ty obludna....

Gość 6421246
oooooo

Gość F.X.H.
dokladnie tak, wczesniej o nich nie myslalas ;/

Gość bajabonko
up