Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Galerthaa234

romans z 50 latkiem

Polecane posty

Gość Galerthaa234

a ja mam ostatnio dylemat czy zdecydować się na romans z 50 latkiem, sama mam 18 lat, facet mnie niesamowicie pociąga, choć ma rodzinę, dzieci żonę. jest inteligentny z poczuciem humoru, ma też świetną pracę jest dyrektorem, i ewidentnie mnie podrywa od jakiegoś czasu i wiem, że mogło by mi być z nim dobrze Czy wy macie jakieś doświadczania z tego typu facetami?

Gość dr,hab.
jeżeli będzie ci płacił poniżej 3K miesięcznie spław go :P

Gość Galerthaa234
ale nie chcę żeby mi płacił, on po prostu mnie pociąga i już, ale boję się ze mogę przez to stracić więcej niż zyskać a z drugiej strony w mojej głowie kołaczą się fantazję erotyczne z nim w roli głównej, i umiera z ciekawości jaki on jest w łóżku

Gość osz ty
koorefffko :O

Gość akakakaraka
słaby pomysł. Ty się zaangażujesz, on pociupcia (nawet jeśli cię bardzo polubi, to jednak ta opowieść nie ma drugiego wątku poza łóżkowym...), a potem cię rzuci, bo żaden 50 latek nie jest na tyle odważny, żeby rzeczywiście zaryzykować swoje nawet średnio udane małżeństwo dla romansu z 18sto latom. Wiem co mówię, przeszłam (przechodzę?) to, więc możesz mi zaufać - to zajebiste uczucie, za które płaci się szlochaniem w poduszkę, i długimi miesiącami niezłego doła psychicznego, gdy dotrze do ciebie, że on dla ciebie jest ważny jak nikt inny, a ty dla niego znaczysz mniej od wielu ludzi (jego żony, dzieci, współpracowników...mniej ważna od jego pracy)