Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ainoah

Do Facetów: czy myślicie czasem o swoich byłych kobietach?

Polecane posty

Gość Ainoah

Tak jak wyżej... Zastanawiam się jak to jest z facetami. Czy Wam też niektóre rzeczy przypominają, kojarzą się z byłą? Mimo, że już nic do nich nie czujecie to czy zdarza się Wam o nich pomyśleć?

Gość taki jeden facet 28
tak zdarza sie i tak już zostanie do końca zycia zapewne

Gość Ainoah
Zostawił mnie kilka miesięcy temu, układam sobie życie, radzę sobie świetnie, ma w domu moje rzeczy i się tak zastanawiam czy choć raz patrząc na nie o mnie pomyślał. Chyba nie skoro nawet nie wpadł na pomysł żeby mi je zwrócić :P

Gość hhhnhjnh
Też mamy uczucia i myslimy

Gość kopciuchhhhh
pewnie:) mi się dziś mój przyśnił i jestem ciekawa jak wygląda po kilku miesiącach od rozstania. czy cokolwiek się zmienił. wiem, że ma nową. on ma moje rzeczy, ja jego. zapytałam go o czy jakaś tam książka jest jego że niby nie pamiętam, powiedział że tak i sam zaproponował spotkanie na ten tydzień. kompletnie nic od niego nie chcę, bo ani nie tęsknię ani nie kocham. po prostu jestem go ciekawa teraz. raczej nie bedziemy długo gadać, wymienimy kilka zdań i to koniec. więc te rzeczy to fajny pretekst ;d

Gość rsbbs
wspominam wszystkie moje byle podczas masturbacji, serio :) ale tez bywa ze tak samo z siebie jakos przyjdzie i wspominam wspolnie spedzone chwile z nimi:)

Gość serwetkakaaa
a moj mysli o mnie az po 6 latach od rozstania. niezle.

Gość Ainoah
Ja byłego nie widziałam od miesięcy, mimo że mamy współnych znajomych i mieszkamy baaardzo blisko siebie. Ale dzisiaj koleżanka wrzuciła na fb zdjęcie z imprezy na której był no i nie powiem, żal mi tyłek ścisnął kiedy go zobaczyłam, ciekawa jestem co on czuje kiedy widzi moje zdjęcia ehh.

Gość taki jeden facet 28
heh moze to chore ,ale mnie jak czasem najdzie to sobie też tak poprzypominam jakie laseczki miałem w wyrze ..

Gość Ainoah
Pewnie "natężenie" tego myślenia o kimś zależy od tego kto kogo zostawił. Ten co zostawił pewnie już nie myśli o byłej, bo i po co. Przykra jest ta świadomość.

Gość serwetkakaaa
do ainoh- to on mnie zostawil a i tak mysli. Dowiedzialam sie ze szuka kontaktu ze mna.

Gość Robertooooo
jak nic do niehc nie czujemy, i za bardzo nei czulismy, to raczej nie :/ Ale do tych co nas zostawily i lub kochalismy za bardzo to i owszem.

Gość Ainoah
Ale po co trzymać rzeczy osoby którą się zostawiło? Ma moje książki, biżuterię i leżą u niego na regaliku heh wiem od znajomych :/

Gość moi mysla a odzywaja sie sredn
io po dwoch latach :D

Gość Ainoah
No dobra, minęło pół roku a moje graty nadal u niego leżą, książki, biżuteria, wiem o tym bo znajomi mi donieśli. Kiedy on się domyśli żeby mi je oddać?

Gość Jestem czarujący
ja myslę tylko o tej co mnie zostawiła a o tej co ja zostawiłem jakoś nie myślę jakby jej nie było......teraz dopiero pomyśałem jak musiałem to napisać ale te mysli to są jak o jakimś heńku z ławki w parku

Gość Ainoah
Próbuję sprecyzować moje myśli o byłych, a nie było ich zbyt wielu. Mój pierwszy związek trwał prawie 5 lat, to on mnie zostawił i nie myślę o nim w ogóle, no może czasem ale z politowaniem... Kochałam go bardzo, ale na dzień dzisiejszy na jego myśl serce mi nie drga. Potem byłam sama jakieś 3 lata aż zabujałam się po uszy, latał za mną prawie rok aż popłynęłam. Nie powiem, miłość, namiętność było wszystko, nie kłóciliśmy się wcale, aż nadszedł pierwszy raz, pierwsza sprzeczka i nie potrafiliśmy przejść dalej, strzeliło jak z łańcucha, blokada. Ja chciałam walczyć - on nie. No i tak minęło kilka miesięcy, ja nadal myślę o nim i ciepło mi na sercu. Kontaktu nie mamy żadnego, chciałabym żeby o mnie też dobrze myślał. Ja sama, on sam, zima.