Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....Nunśka

Do 8 marca zobaczę biodra! Czyli 47 dni do celu!

Polecane posty

Gość .....Nunśka

Hej Dziewczyny. Zaczynam i zaczynam, jednak co weekend koncze mije zmagania. Tym razem chce, żeby bylo inaczej. Dieta mż ok. 1000 kcal. Do tego ruch:) Od jutrzejszego poranka zamierzam zawalczyć o swój tyłek:) Moja waga to 62kg i mam 168cm wzrostu. Chce ważyć ok 56kg i poprawić wygląd ud i pośladków oraz pozbyć się tych trudnych boczków. W koncu czuć się na 100%:D Jeśli któraś ma ochotę dołączyć to zapraszam. Razem raźniej;) Pozdrawiam:)

Gość hehaaaeaa
Przy takiej diecie jedyne co zobaczysz to wielkie jojo.

Gość margo:););)
czesc ja mam problem z brzuchem , mam 170 i waze 60 kg i brzuch! ktorego musze sie pozbyc ;) i zastanawiam sie jaka diete wybrac

Gość bla ble blu
Hej, ja mam 166, wazyłam 64kg. Była to pozostałość po ciąży, a mi brakowało motywacji, zeby zrzucić, a źle się czułam, bo przed ciążą ważyłam ok 53-54kg. W końcu w grudniu wzięłam się za siebie i zaczęłam MŻ, ale bez liczenia kalorii. Po prostu mniej jadłam i przestałam jeść słodycze i kolacje. Do tego ćwiczę ok 20min dziennie, może niedługo, ale systematycznie. Efekt jest taki, że dziś ważę 56kg :-) Czuję się znacznie lepiej, a na dodatek wczoraj ubrałam spodnie z przed ciąży! :-) Chciałabym zrzucić jeszcze ze 2 kg, ale i tak jest już dobrze. Dlatego nie poddawaj się, a na pewno zobaczysz efekt!