Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniaczka 1990

Obcasy- kóra z Was ma powyżej 178 i nosi szpilki powyżej 11 cm na co dzień?

Polecane posty

Gość maniaczka 1990

Mam do Was pytanie, czy jako wysokie kobiety czujecie się pewnie i dobrze w wysokich obcasach. Sama uwielbiam szpilki najlepiej takie po 13 cm z platformą, ale przy moich 180 wzrostu wyglądam jak żyrafa. Już się przyzwyczaiłam do dziwnych spojrzeń na szczęście :) Wydaje mi się, ze wysokie dziewczyny wyglądają niefajnie w takich średnich obcasach po kilka centymetrów- długie nogi zobowiązują, a 8 cm szpilki moim zdaniem fajnie wygląda jak się ma 165, jakoś tak proporcjonalniej... Co sądzicie?

Gość Paulinka19990
Ja mam 1.74 cm wzrostu i nie mogę się przemóc,żeby nosić szpilki bo wtedy 90% ludzi jest niższych odemnie i czuję się przez to wielka,chociaż jestem szczuplutka i zgrabna :(.A skąd jesteś?

Gość Paulinka19990
Widzę,że ten sam rocznik chyba :P

Gość maniaczka 1990
z Łodzi jestem :) i tak 90' :P

Gość Asi90
Autorko nie powinnaś się wstydzić nosić obcasy. Sama mam 183 wzrostu i noszę buty w granicach 7-10 cm. Kiedyś też nie nosiłam obcasów bo głupio się w nich czułam, po za tym do teraz mam problem z chodzeniem na szpilkach wolę stabilniejszy obcas. Wyszłam z założenia,że czy z butami na wysokim obcasie czy bez nich i tak zwracam uwagę ludzi więc co za różnica. Głowa do góry i najważniejsze iść przez życie z pełnym optymizmem.

Gość nie wyobrażam sobie tego
ja mam 165 i na co dzień noszę obcasy jakieś 8 cm, jak zakładam więcej, np 13-14 to czuję się głupio, jakoś tak sie złożyło, że w moim środowisku jest większość niskich osób, no i ten "wzrost" jest wtedy nienaturalny