Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asssssaaaaaaaaassssia

Bardzo bolesny okres w początkowej ciąży

Polecane posty

ktoś tak miał ? bardzo bolesny okres, ból brzucha, i narmalne krwawienie takie jak zawsze ?

??

Gość ojjjjj
nie wiem czy dobrze rozumiem... okres w ciazy?

W ciąży nie możesz mieć okresu jedynie plamienia... nie chcę Cię straszyć ale może to poronienie, skontaktuj sie najlepiej jak najszybciej ze swoim ginekologiem albo jedz od razu na izbę przyjęć.

mam na mysli te kobiety ktore miesiaczkowaly, czasem nie wiedzac o ciazy mialy np przez3 miesiace normalnie okres a nie plamienia

Gość to chyba poronienie
w ciązy okresu nie ma

Gość kajjjka
Ja mialam w ciazy jeden okres,ale bardzo różnił sie od tych normalnych.byl bardzo skapy i krótko trwał.radzę ci to skonsultować z lekarzem,bo mi to nie wygląda za ciekawie,ale to tylko moje skromne zdanie.mam nadzieje ,ze wszystko bedzie jednak ok.

Gość autorko a robiłaś
test ciążowy i wyszedł pozytywny???Jeśli tak,to do szpitala!Bo to okres nie jest:/ A jeśli testu nie robiłaś,to w ciąży nie jesteś.

owszem na początku ciąży jest to możliwe, jeśli zarodek zagnieżdża się gdzieś na uboczu macicy, to zdarza się że wystąpi prawie normalny okres, a plamienia nawet do trzeciego cyklu. jesli jednak miesiaczka jest bardzo bolesna to radze skonsultowac sie z lekarzem.

Gość SagaSag
Zachęcam aby zapoznać się z artykułem. http://www.akupunktura24.pl/miesiaczka.html Osobiście gustuje w medycynie naturalnej tym bardziej w okresie ciąży. Pijcie zioła, jedzcie zdrowo, chodźcie na spacery i korzystajcie z medycyny naturalnej - To jest droga do zdrowia.