Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatkaaaaaaa

czy on nadal mysli o byles??

Polecane posty

Gość desperatkaaaaaaa

Witam, potrzebuje porady.. Jestem z facetem 8 lat, on byl z tamta 4 lata, kopnela go w dupe dla innego goscia, nie mieli kontaktu przez te cale lata do momentu kiedy ona odnowila kontakt z jego siostra i zaczela pojawiac sie w naszym zyciu. Dodam ze mieszkamy w tym samym miescie i dosyc czesto widuje ja na ulicy. To odnowienie kontaktu doprowadzilo do ich spotkania po czym jego byla wyznala ze nadal go kocha, koles z ktorym jest okazal sie dupkiem i nagle przypomniala sobie jak to dobrze bylo bedac z moim ukochanym. Po tej akcji nie moge normalnie zyc, moje poczucie wlasnej wartosci spadlo, ciagle sie do niej porownuje, codziennie o niej mysle.. wogole o niej nie rozmawiamy ale ja mam ja ciagle w glowie. Ostatnio spotkalismy ja w sklepie i zauwazylam ze moj patrzyl sie w jej strone.. Od razu historia w glowie czy za nia teskni, czy o niej mysli.. Nasz zwiazek jest bardzo udany, ciagle mowi ze mnie kocha, przytula, caluje, planuje przyszlosc, dom, dzieci a ja po 8 latach bedac z nim czuje sie taka niepewna..

Gość vghgjugg
z tamta 4 lata z Toba 8 lat... to po ile Wy maCie lat?

To rzeczywiście nie zbyt fajne uczucie, ja czułam się prze moment podobnie ale teraz jestem pewna, mój facet nie wrócił by do swojej byłej bo nie jest lepsza ode mnie no może trochę zgrabniejsza ale ja też niedługo dojdę do formy:D Nie masz co histeryzować i tak będzie tak jak ma być i nie zmienisz biegu przeznaczenia miej tylko nadzieje że to właśnie ty jesteś tą wybranką.

Gość desperatkaaaaaaa
no tak mysle ale czasami nachodza mnie czarne mysli, zwlaszcza jak ja widze, no jakas paranoja, powinnam byc pewna, jestesmy razem tyle lat.. ja mam 26 on 32 a jego byla 30 i bedna samotna bo facet z ktorym jest jest totalnym dupkiem... Ja tez jestem pewna ze on by do niej nie wrocil, duzo razy mi to powtarzal, mowil ze byla by to dla niego obelga, ze ona mu wyrzadzila krzywde.. a w mojej glowie takie mysli, ok wyrzadzila mu krzywde to po cholere sie z nia godziles, fakt ze to jego siostra zaaranzowala wszystko, bynajmniej tak to wyglada, ja tez laski nie moge zniesc po czym sama doprowadzilam do sytuacji ze ona to temat tabu przy mnie, nikt nic o niej nie mowi.. minelo tyle lat, zlosc przeminela za to co zrobila...i boje sie ze moze jakis uczucie sie odrodzilo.. czy sa tu jacys faceci co moga sie wypowiedziec?? Jak to jest? Mysliscie o swoich bylych, czujecie cos jescze do nich??

Gość desperatkaaaaaaa
no tak mysle ale czasami nachodza mnie czarne mysli, zwlaszcza jak ja widze, no jakas paranoja, powinnam byc pewna, jestesmy razem tyle lat.. ja mam 26 on 32 a jego byla 30 i bedna samotna bo facet z ktorym jest jest totalnym dupkiem... Ja tez jestem pewna ze on by do niej nie wrocil, duzo razy mi to powtarzal, mowil ze byla by to dla niego obelga, ze ona mu wyrzadzila krzywde.. a w mojej glowie takie mysli, ok wyrzadzila mu krzywde to po cholere sie z nia godziles, fakt ze to jego siostra zaaranzowala wszystko, bynajmniej tak to wyglada, ja tez laski nie moge zniesc po czym sama doprowadzilam do sytuacji ze ona to temat tabu przy mnie, nikt nic o niej nie mowi.. minelo tyle lat, zlosc przeminela za to co zrobila...i boje sie ze moze jakis uczucie sie odrodzilo.. czy sa tu jacys faceci co moga sie wypowiedziec?? Jak to jest? Mysliscie o swoich bylych, czujecie cos jescze do nich??

Gość desperatkaaaaaaa
? pomozta

Gość desperatkaaaaaaa
? pomozta

Gość HDBJHFRGHRFGF
/

Dowiedzialas się z pewnego źródka że ona chodzi i biadoi ze chce do niego wrocic albo ze go kocha? To podejdz do niej na osobności, złap za gębe i powiedz jej że nie zyczysz sobie takich sytuacji i jesli jeszcze raz uslyszysz że ona na jego temat cokolwiek mowila to sprawe zalatwisz inaczej. i wsio. w d.. tam miej. :) albo siedz i zastanawiaj sie dalej..

Gość marcinocpa
a co facet może pomoc ? Ją z moja była spędziłem 7 lat . Po rozstaniu dużo o niej myślałem przez kilka miesięcy. Po 7 miesiącach poznałem obecna partnerkę. Może nie jest idealnie ale spoko. Jesteśmy pół roku razem. W tym czasie nigdy nie pomyliłem imion nie myślałem o byłej podczas stosunku i takie tam :) widuje czasami była choć nie rozmawiamy ale wiem że to nie jest już to co kiedyś. Raczej nie wyobrażam sobie powrotu czy tam nawrotu miłości. Jeśli facet Cię kocha naprawdę nie zawracaj sobie głowy takimi głupotami. I radze nie zaczynać takich tematów z facetem bo to tylko prowadzi do jednego.:)