Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa...

jak zobic zupe z torebki, w ktorej sa asola, jaś, groch zółty, połówki

Polecane posty

Gość aa...

soczewica, fasola mungo itp? to wszystko moczę na noc? i robie tak jakbym gotowała fasolę po bretonsku np?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kjkjhh
moczysz a potem gotujesz i robisz coś z tego, dodajesz do czegoś, albo zostawiasz jak jest i podajesz zamiast warzyw do obiadu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kjjjhhgg
a nie ma sposobu przyrządzania na opakowaniu?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aa...
na opakowaniu jest by gotować do miękkosci, pod koniec dodac włoszczyznę z torebki i wlasciwie tyle. zastanawiam sie czy taka zupka wystarczy czy trzeba dodac jakis przecier pomidorowy np?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×