Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala Prokop

dentysta Wrocław

Polecane posty

Gość Ala Prokop

Chcę poznać Wasze opinie na temat gabinetów dentystycznych, ortodontycznych, protetycznych itp. działających we Wrocławiu. Słyszy się różne mrożące krew opowieści, o "zdzierstwie", oszustwach. Są też opinie pozytywne, zachwalające "swojego" dentystę. Może ktoś ma porównanie z innymi miastami. Zacznę od gabinetu, który odwiedzam -je strona www.dentalproject.pl .

Gość GośkaBiłas
Słyszałam bardzo kiepskie opinie o dentalproject. Prywatnie chodziłam do dwóch gabinetów, Marekdent ale już zamknięty, teraz od lat chodzę do Omnidentu, przyjmują na Krzykach. Strony www nie pamiętam ale mogę podać tel: 795 560 222 Są po prostu dobrzy, ja się czuję bezpiecznie jak do nich idę.

Gość Maroks
Ja chodzę do omnidentu, jest tam bardzo dobra dentystka, dr Szczombrowska. Plomby trzymają się do dziś, a były robione dość dawno temu. Poza tym mają tam dobre podejście do dzieci, bo mój synek chodzi tam bez marudzenia :)

Gość jarek_mokar
Ja też chodzę do OmniDentu - mają gabinet na Ślężnej i na Powstańców Śląskich. Potrafią tak znieczulić, że zabieg mija nawet nie wiadomo kiedy.

Gość makary_jary
Ja tam z omnidentowego formularza jeszcze nie korzystałem, bo zawsze udaje mi się dodzwonić i umówić bez problemów (pod nr 795 560 222)

Gość maaciekk
dr Szczombrowska i reszta ekipy jest na pewno godna zaufania. Prowadzam tam całą rodzinę i jeszcze nigdy nie mieliśmy powodów do skarg.

Gość mara_32
Dałam się Wam namówić na usługi w Omnidencie i jestem bardzo zadowolona z ich usług - byłam w gabinecie na Powstańców Śląskich

Omnident na Krzykach albo na Powstańców Śląskich to już gdzie komu bliżej tel. 795 560 222

Gość panica33
w Omnidencie polecam w szczegolnosci dr Szczombrowska, bylam u niej z synkiem w zeszlym tygodniu I bardzo dobrze zniosl te wizyte

Gość Mariusz992
Kochamstomatologie, Energetyczna albo gdzieś tam koło Pretficza leczą dobrze i nie puszczają z torbami, co więcej mają chyba tez ofertę na NFZ i nie robią wtedy gorzej jak wielu, do tego mają bardzo dobrego chirurga i specjalistkę od dzieciaków i implantologii. Robiłem sobie u nich dwa implanty i most, znajoma leczyła się bodajże właśni na NFZ i ani mnie ani jej nie puścili z torbami a prywatnie jestem bardzo zadowolony, wszystko się trzyma, jest wygodne w zgryzie i tego nie czuć.

Gość gość
Jak coś się dzieje to korzystam z gabinetu Margo przy Trawowej gdzie na miejscu mają tomograf i inny sprzęt do zębnych 'zadań specjalnych'.

Gość gość
Na pewno na tle mizernych gabinetów, które tylko wyciągają od klienta kasę wyróżnia się Vitalium właśnie http://www.vitalium.pl/ mega fajne rozwiązanie dla osób, które zęby traktują jako inwestycję. Co do leczenia to w zasadzie kompleksowe jest. Robią wszystko co jest potrzebne do tego, aby ładnie się uśmiechać.

Gość gość
Korzystałam z nowej technologii licówek, która była dostępna w gabinecie MaxDent i trochę dopłaciłam, ale zabieg był całkowicie bezbolesny.

Gość gość
No na pewno nie jest łatwo trafić na dobrego i niedrogiego stomatologa bo niestety ale za ceną idzie też jakość. Korzystam z gabinetu Consalmed na Siemieńskiego gdzie ceny są rozsądne, a materiały porządne. Ostatnio miałam wyrywaną ósemkę i byłam zaskoczona że znieczulenie tak dobrze zadziałało i nic nie czułam. Do tego samo Centrum ma bezpłatny parking na którym zawsze można bez problemu zaparkować.

Gość gość
Wstawialiśmy mi protezę w gabinecie www.margo-stomatologia.pl gdzie na miejscu mają nowoczesny sprzęt i odpowiednie doświadczenie więc wizyty za każdym razem przebiegają szybko i bezboleśnie.