Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość maryskaaaaaa2506

KADRY I PŁACE - który kurs lepszy ?!?!?!

Polecane posty

Gość maryskaaaaaa2506

Doradźcie mi,który kurs jest wg Was lepszy. 1.Kurs kadry i płace - czas trwania 5 tygodni,godzin nauki 40. 2.Specjalista ds.kadrowo-płacowych i ubezpieczeń społecznych - czas trwania ok.4 miesiące,godzin 130. Jest ogromna różnica godzinowa,a mi zależy na tym,aby skończyć kurs szybko i w końcu iść do pracy,ale też,żeby być dobrze przygotowanym na danym stanowisku.Czy wg Was 1.kurs to podstawy kadr i płac?A może obejmuje on rzeczy potrzebne w tym zawodzie,natomiast kurs nr 2 to już takie rozszerzenie,w końcu specjalista ... Który kurs wybrać?Jeśli pójdę na 1 ,to skończę go w ciągu 5 tygodni,natomiast drugi po 4 miesiącach,no i w tym czasie nie mogę iść do pracy,bo kurs odbywa się w dni powszednie ( raz od 16 do 19,a innym razem od 11 do 13 ).Który kurs wystarczy,żeby móc pracować w kadrach,żeby znać się na tym,mieć jakieś pojęcie?Co wybrać?

Napisano (edytowany)

Też zależało mi na tym, żeby nauczyć się jak najwięcej, ale jednocześnie zależało mi też na czasie. Z polecenia znajomego zdecydowałem się na kurs od Krajowej Izby Księgowych. Szkolenie jest w formie online, więc tak naprawdę to od Ciebie zależy, w jakim czasie zapoznasz się z materiałem. A jeśli o materiały chodzi, to mogę powiedzieć, że rzeczywiście nauczysz się z nich tego, co będzie Ci potrzebne w pracy. 🙂 Kurs możesz robić w wolnym czasie bo masz stały dostęp do platformy e-learningowej, co się sprawdza, zwłaszcza jeżeli pracujesz w tygodniu.

Edytowano przez arturwol.

Ja byłem na studiach podyplomowych Kadry i płace w Krakowskiej Szkole Biznesu UEK - 198 godzin. Jakby mnie te zagadnienia pasjonowały to zrobiłbym jeszcze ten 40 godzinny kurs Kadry i płace w Centrum Szkolenia Zawodowego w Tarnowie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować