Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokaaa

poświadczenie o poniesionych kosztach za remont

Polecane posty

Gość kokaaa

Witam mam problem mam 4 dzieci mieszkam z córka pozostała 3 dzieci ma swoje mieszkania, ja mieszkam z córka mam bardzo dobra opiekę zawsze mogę na nią liczyć. Ale mam problem po trzech lat śmierci męża córka wykupiła mieszkanie od spółdzielni i wyremontowała całe mieszkanie nawet mój pokój i nie dałam jej ani grosza. Wszystkie opłaty robi moja córka itd. teraz moje pozostałe dzieci domagają sie od niej pieniędzy bo teraz to mieszkanie jest piękne co mam zrobić oni w ogóle mnie nie odwiedzają ani mną się nie interesują od czasu do czasu zadzwonią mnie nie stać na spłatę pozostałej trójki a córka z którą mieszkam nie chce ich spłacać mieszkanie chcę iść do notariusza i jestem ciekawa co mi zaproponuje za rozwiązanie kiedyś czytałam w gazecie że można u notariusza spisać takie coś że remont przeprowadziła córka i ile włożyła pieniędzy w to mieszkanie takie poświadczenie z mojej strony że rzeczywiście tyle wydała pieniędzy na remont mieszkania ciekawa też jestem ila taka usługa u notariusza kosztuje . Wartość mieszkania to 130000-150000 zł a remonty to ok 100000 proszę o radę pozdrawiam

Gość gość
Nikt chyba nie będzie Ci w stanie udzielić tak jednoznacznej odpowiedzi jak sam notariusz. Notariusz oczywiście zajmuje się takimi sprawami i z pewnością zajmie się również waszą gdzie wszystko spiszecie. Jeżeli nie macie zaprzyjaznionego norariusza to http://notariuszkancelaria.wroclaw.pl/ będzie dla was idealnym rozwiązaniem

Gość gość
do autorki tematu: Ponieważ niedługo Walentynki to przesyłam całusy w Twoją dojrzałą pipkę:) facet