Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Natalia Ktora Byla w Tesco

Czy tym razem los sie do mnie usmiechal tak ze

Polecane posty

Gość Natalia Ktora Byla w Tesco

az sie wywrocilam Tylko czy jest w tym jakis haczyk? Mam 20 lat, jestem ladna zadbana dziewczyna jednak w zyciu zawsze mialam podgoreke. 1szy chlopak zdradzal mnie na lewo i prawo, 2gi mial 26 lat, bezrobotny, nie szukal pracy, pil piwo wiec rzucilam go! przez miesiace mnie nachodzil i grozil. Nie mam za duzo znajomych, znaczy mam pare kolezanek ale jestem raczej typem samotniczki. Moje zycie sie zmienilo godzine przed meczem pilki recznej Polska-Serbia. Poszlam na spacer z psem i brat poprosil mnie o kupienie mu piwa na mecz wiec po drodze wstapilam do tesco! No i tak przez mega przypadek poznalam jego! zaczelo sie wszystko od mojego psa ktorego mialam praktycznie w kieszeni. Taki dzentelmen, usmiechniety, ciut starszy odemnie bo mial moze ze 23 lata. Byl bardzo ladnie ubrany mial super garnitur, no ciacho straszne! widaz, ze w zyciu sobie radzi, ze jest zaradny bo szczerze mowiac poznalam to po nim od razu. Pozniej sie troche wystraszylam bo widzialam go w luksusowym samochodzie. Nie rozmawialismy zbyt dlugo jednak dziwi mnie skad taki mlody chlopak moze jezdzic tak drogim autem, zaczelam sie zastanawiac. Od meczu z Serbami minelo troche czasu a my jestesmy bardzo blisko spotkania (tak z smsow mozna wywnioskowac). Teraz tylko zastanawiam sie czy po kazdej burzy zawsze wychodzi slonce? troche za ladne zeby bylo prawdziwe

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować