Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana.....................

Flirtuję z żonatym :(Zakochałam się i to jest silniejsze ode mnie:( co robić? :(

Polecane posty

powiedzial ci ze to nie ta kobieta, ale dodal tez ze kocha ja? pomysl sama co piszesz i odpierdziel sie od niego! w malzenstwie nie zawsze jest kolorowo, nie wiesz o co tam biega a moze to byc zwykla blahostka ktora po jakims czasie minie - chcesz rozwalic to malzenstwo? oszalalas? o o jestes glupia jak but skoro sadzisz ze ujdzie Ci to plazem

Właśnie do mnie napisał, żebyśmy się spotkali za godzinę bo nie może przzestać o mnie myśleć, że chciałby mnie chociaż na 5min zobaczyć. I jak ja mam o nim zapomnieć i dać sobie spokój, no jak? Ja tak bardzo go pokochałam, całą sobą :(

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
słuchaj generalnie uważam że o miłośc warto walczyć, ALE tylko wtedy gdy to jeszcze nie jest takie poważne - gdyby on np. mial dziewczynę a spotkalby ciebie i byście się zakochali to wtedy ok - konczy związek i zaczynacie byc razem - takie prawo młodości jest. Natomiast on jest po ślubie - jest mężem innej kobiety i będzie mial dziecko - powinnaś sie usunąc z jego życia - uwierz mi to tylko silne zauroczenie- ono minie na 100% tylko musisz przestać się z nim spotykać teraz i to przez najbliższe 2-3 miesiące. Nie masz w tym momencie prawa zabierać męza żonie i ojaca temu dziecku. Zrób to dla nich i dla siebie. Zobaczysz , ze trafi się ktoś inny, wolny albo z mniej skomplikowana sytuacją, ktoś dla ciebie - zostaw ich w spokoju

Gość fbkudzv
Chyba już zauważyłas, że nikt cię nie pochwalił? Ja też tego nie zrobię. Zostaw faceta w spokoju. Znajdź sobie wolnego.

Gość fbkudzv
Acha, pytasz co robić? Napisz mu: zostaw mnie w spokoju, zajmij się żoną i kupowaniem wyprawki dla dziecka. Żeby nie było: ze mną też flirtowal żonaty ex. Pogonilam typka do żony i dzieci. A byłam zakochana jak wariat. Powodzenia, nie sprzedawaj się tanio. Stać cię na kogoś, kto nie będzie spotykał się z tobą potajemnie i bez aprobaty ludzi. Kogoś, kto weźmie cię do najlepszych resteuracji i będzie całował na środku ulicy bez obawy, że ktoś zobaczy.

Spotkaliśmy się wczoraj. Miałam mu powiedzieć, żeby dał mi spokój ale on mnie uprzedził i powiedział że odchodzi od żony. Nasze spotkanie zakończyło się w łóżku :(

Jakie to było przewidywalne :D Tia już widzę jak odchodzi od żony, nie mówiąc i tym, że jak się teraz czujesz? Dobrze Ci z tym, że kobieta w tak ważnym dla niej okresie, gdzie potrzebuje miłości zostaje sama, a mąż Ciebie obraca? Matko normalnie nie przeklinam, ale w takiej sytuacji to mam ochotę puścić wiązankę jak szewc :(

Gość Kamilka z POZ
Poczekaj słońce, aż Ty będziesz TĄ W CIĄŻY Z NIM :) Powtórka z rozrywki ? :)