Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhfjrhvgjrfhgktrjhkytjlkuyljky

Wyprawka dla dziecka:)Pomóżcie:)

Polecane posty

Powiedzcie czy te rzeczy,które wybrałam są ok? 1)leżaczek http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-rozowy-wibracje-muzyka-i2931607915.html 2)wózek-nie mam pojęcia jaki.Najlepiej 3w1 tak do 3 tysięcy 3)łóżeczko http://allegro.pl/arus-16el-lozeczko-szuflada-9kolorow-gryka-posciel-i2931918372.html 4)wanienka http://allegro.pl/disney-anatomiczna-wanna-z-odplywem-i-termometre-i2947896062.html 5)niania http://allegro.pl/fisher-price-elektroniczna-niania-m7933-promocja-i2931353650.html 6)kocyki http://allegro.pl/kocyk-z-aplikacja-zwierzaka-76-102-rozne-i2892702367.html http://allegro.pl/babyono-dwustronny-kocyk-z-mikrofibry-74x100cm-i2931187872.html Ubranka i kosmetyki już mam.Powiedzcie czy warto kupić,to co wymieniłam...tzn.czy akurat te rzeczy zamówić czy możecie polecić coś innego?To moje pierwsze dziecko i nie wiem nic:/ Co jeszcze będzie mi potrzebne???

Gość mi się
wszystko podoba:)Ale ja jestem dopiero na początku ciąży więc nie pomogę:)

Gość leżaczek jest
super:)

Gość anooo
po co ci te baldachimy do łóżeczka? ;). masz piętrowy dom, że elektroniczna niania?

Gość gustagusciki
przescieradlo ,oslonka na lozko juz zakupiona? ;) wszystko przedstawia sie bardzo ladnie i praktycznie.Ja do tego balaganu calego mialam jeszcze mate edukacyjna i nosidelko .Nie wiem czy planujesz karmic piersia to jeszcze odciagacz moglby sie przydac a jak mm to butelki i podgrzewacz i oczywiscie sterylizator w obu opcjach.

Gość anooo
poduszka do karmienia i coś takiego zamiast kocyka np. to fotelika samochodowego jest super http://bebele.pl/sklep,kategorie,pkat,313,produkt,1875-ocieplacz_rozek_s2_czerwony_red_castle_4_9m.html

Gość anooo
z matą i sterylizatorami, podgrzewaczami się wstrzymaj, tak samo z laktatorem, mogę się zupełnie nie przydać.

Gość do anooo
Nie wszyscy Polacy mieszkają w blokach jak ci się wydaje. Gdyby nie mieszkała w domu to by nie kupowała niani, logiczne nie?

Gość bardzo fajne rzeczy
Fajnie wybrałaś, leżaczek mam też z tej firmy, ale ten kolorowy, polecam, łóżeczko z wyposażeniem super, choć sama kupiłam taniej no i bez baldachimu, bo to jest tylko siedlisko kurzu i niepotrzebne. Ninia jak najbardziej, ale wanienka to tylko na początek fajna, a potem większe dziecko nie usiądzie i się nie pobawi, może lepiej kupić zwykłą wanienkę z wkładem piankowym na początek. Kocyki fajne, też mam jeden taki a reszta z polarku. Wózki nie wiem co i jak dopiero w lutym kupuję, ale podoba mi się tako heaven line alu. Mam nadzieję, że troszkę pomogłam. Powodzenia.

Gość bardzo fajne rzeczy
Sterylizator jest wg mnie zbędny, podgrzewacz super sprawa, ale zależy jak będziesz karmić, więc narazie się wstrzymaj, tak samo jak z laktatorem. Ręcznik z kapturkiem, parę pieluch tetrowych lub flanelowych.

Gość bardzo fajne rzeczy
Aspirator do noska, termometr bezdotykowy, mam taki lepszy i służy już mi parę lat.

Gość jfdijfidjd
up

tak,mieszkam w domu piętrowym:)Więc niania potrzebna. Ten ocieplany rożek super:) Zamierzam karmić piersią,ale zobaczymy jak to będzie. Co do łóżeczka,to wybrałam ten zestaw,bo ma dużo elementów.I ogólnie mi się podoba.Co do wanienki,to chciałam jakąś wygodną dla dziecka i siebie.Myślicie,że ta się nie nada?Później jak córa podrośnie to oczywiście kupimy większą.Nosidełko będzie przy wózku,więc nie będę osobnego kupować.A ta mata przyda się od którego miesiąca?:) Piszcie co tam jeszcze kupić:)

Gość dottoressa peluche
Jesli moge cos doradzic, to wanienke kup normalna, bez profilowania i najlepiej jak najwieksza, zeby dlugo sluzyla. Reszta ok.

Gość super te
rzeczy:)

Gość w tesco to najlepiej brac
Nigdy w zyciu nie kupilabym juz wyprawki przez internet. Tylko po wczesniejszym zobaczeniu, dotknieciu, przetestowaniu i sprawdzeniu w normalnym stacjonarnym sklepie! 90% rzeczy bylo do wymiany, ale tylko czesc wymienilismy lu =b sprzedalismy, a z czecia meczymy sie do dzis, bo juz sie nie oplaca wymieniac (dziecko niedlugo wyrosnnie).

Gość osz kurde
napisałam coś wcześniej,ale się nic nie wyświetla!!!To kafe mnie...:/

Gość kkhjhjhk
oooo

Gość w tesco to najlepiej brac
I nie lec na wyglad produktow. Choc i tak pewnie polecisz... wiec w sumie nie wiem po co to pisze. :) Powodzenia tak czy inaczej.

Gość kafe to
gówno niestety:/Nie da się pisać ani czytać!

Gość wanienki
nie polecam bardzo niewygodna i dla dzidzi i mamy... najlepsza najzwyklejsza bez zadnych profilowan ewentualnie mozez dokupic profilkowana gabke ale z niej tez pewnie nie bedziesz korzystala. reszta super i kocyk kupilabym jakis cienszy, przynajmniej u mnie zaden z grubrzych sie nie sprawdzil bo malutki poprostu ciagle sie w nich i pod nimi pocil:/

Gość ooooooooooooooo
ops

Gość Ja rozumiem karmic
piersia ale mimo wszystko rzeczy takie jak odciagacz czy sterylizator jak najbardziej sie przydaja,no chyba ,ze chcesz byc uwiazana do dziecka na 24 godziny i nawet do fryzjera nie wyjdziesz ;)

Gość kafe to
up

Odciągacz pokarmu mam:)A ten sterylizator to głupio się przyznać,ale nie wiem do czego jest:/ Uświadomicie mnie?:)

Gość hhhhh123456
sterylizator do sterylizowania butelek:). ja bym w tej wyprawce jedynie wanienke zmienila, wzielabym taką najzwyklejszą za niecale 20zl, jest bardziej praktyczne:)

Gość Ja rozumiem karmic
taka maly dzidzius musi miec wysterylizowane butelki ,smoczki generalnie wszystko co laduje w jego buzi :)