Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkggh

praca licencjacka badawcza??

Polecane posty

Gość jkggh

nasz promotor zazyczył sobie takiej pracy na licencjacie i na dodatek maja byc innowacyjne tematy ;/

Gość spróbuj na tym skorzystać
potem będziesz mogła to opublikować i natrzepać na tym trochę kasy, wpisać sobie do cv itd. Jeśli promotorowi chce się bawić w prowadzenie takiej pracy (a mógłby sobie olać bo płacą mu tak samo) - to korzystaj.

Gość ldkfdl;fk
hehe przeciez taka prace pisze sie po to zeby promotor mial z niej badania do swojej publikacji :)

Gość tez mi cossss
Ja pisalam taka prace lic w 2007 roku, na dodatek po angielsku.

Gdyby chciał badania do swoje publikacji to wystosowałby konkretne wytyczne, a nie zdawał się na inwencję twórczą 21-latków :)

Gość jkggh
tez mi sie wydaje ze on to pozniej bedzie publikował bo po co kaze nam pisac na jakies dziwaczne tematy ;/ mam problem z wymysleniem takiego jestem na fizjoterapii a on nam kaze pisac z dziedziny laryngologii okulistyki sexuologii .. paranoja

Gość no i co z tego że promotor
skorzysta? Ja tak pisałam prace magisterską i byłam bardzo zadowolona. Teraz nawet pracę mam podobną tak mi się spodobało :)

Gość jkggh
mogłabym pisac taka prace i to nawet po angielsku ale nie jestem na jakims uniwersytecie medycznym tylko zwykła prywatna szkoła .. na dodatek jak kiedys mielismy z nim zajecia konczace sie egzaminem to kazdemu 5 wstawiał za nic nawet egzaminu nie zrobił , niczego nie nauczył ..a teraz wymaga niewiadomo czego

Tak serio, jeśli nie odpowiada Ci współpraca z tym promotorem, to wybierz sobie innego (nie musi nawet być z twojej uczelni).

Gość jkggh
magisterke badawcza pisac to wtedy rozumie niekonwencjonalne tematy a nie na licencjacie odrazu nas do głebokiej wody wrzucił

Gość jkggh
nie mam takiej mozliwosci wyboru innego promotora bo to szkoła prywatna i z góry mielismy narzucone do wyboru tego albo jego zone i tyle do gadania

Szkoła proponuje ci możliwość uczestniczenia w jego seminarium, a to nie równa się koniecznie pisaniu pracy pod jego kierunkiem. Musisz ukończyć seminarium i musisz złożyć pracę licencjacką - to dwie różne sprawy wbrew pozorom. U tego gościa być może musisz zaliczyć seminarium, ale napisać pracę możesz pod kierunkiem dowolnego pracownika naukowego (nawet z innej uczelni). Wczytaj się w regulamin Twoich studiów.

Gość jkggh
to dziekan mojego wydziału i mam u niewgo zaliczone seminarium dopiero wtedy gdy złoze temat.. na nastepnym połroczu bede miała zaliczone jak złoze plan pracy i on sprawdzi wiec nie da sie tego przeskoczyc

pisałam dokładnie taką w zeszłym roku, tylko na studiach w anglii ale o polsce i tu robiłam research ;) wole taką pracę niż czytanie setek książek

Gość gość
Profesjonalna pomoc przy pisaniu prac magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych i doktoratów. Głównym obszarem mojej wiedzy są kierunki ekonomiczne: Ekonomia, Szeroko rozumiane Finanse, Stosunki Gospodarczej, Handel Zagraniczny, Analiza Ekonomiczna i Finansowa, Zadania z rachunkowości finansowej, zarządczej, Rachunek kosztów, Marketing i Zarządzanie. Na co dzień jestem analitykiem finansowym w sp. z o.o. i szkoleniowcem z zakresu zarządzania finansami i audytem. Każdą pracę piszę indywidualnie, od początku do końca sam zgodnie z sztuka pisarską prac dyplomowych. Jako profesjonalista zapewniam gwarancje jakości, nigdy nie podejmuję się zleceń z dziedzin, z których nie jestem ekspertem. Współpraca ze mną to gwarancja solidnie wykonanej pracy stały, miły kontakt, konsultacje, dyskrecja i profesjonalizm. Tomasz Romanowski dobrapraca33@o2.pl

Gość gość
Jaki to kierunek studiów?. Czy sa wymogi odnośnie ilości stron w pracy?

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl