Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serce pęka...

Dziękuję Panie Tusk, dziś właśnie pożegnałam swoje kolejne dziecko na lotnisku

Polecane posty

Gość coś na noc
propagandę mamy w TV na każdej stacji :D tu można przynajmniej poczytać o czym się nie dowiesz z oficjalnej propagandy tak było też za PRLu

Gość tak, tak typowe dla rodaków
siedza, zrzedza, politykuja, maja za zle, wszyscy wkoło winni (Zydzi, Tuski, komuchy, kosciol , ateisci - co kto lubi) . a zaden z tych tu madrych dupy nie ruszy, zeby cokolwiek zrobic, zeby bylo lepiej ( nawet jemu). Bicie piany az huczy.

Gość hgghhhs
Dedykacja dla rządzących: Przez kłamstwo oszczerców (TV publiczna, TVN,GW,Polsat), oni stoją na kobiercu z diabłem (Komuchruski zleceniodawca smoleński) i mówią mu, że padłem mu do stóp. Jednak próg w mojej dłonie mówi, że mam dług w stosunku do nich, bracia - Bóg nas chroni, sprawy słusznej. Jeśli teraz nie naprawisz czegoś, nie zrobisz tego później (nie zrobisz później).

Gość My młodzi wykształceni
My młodzi wykształceni którzy musimy wypieprzać z tej Zielonej Wyspy nad Wisłą za kawałkiem chleba i kieliszkiem strawy zapytowywujemy: - Jake Polskie wywalczyles Bolku/Lechu, Donku, Bronku, Jarku, Ojcze Dyrektorze, Rychu, Krzychu i Zbychu ??? - Ja młody wykształcony pluje Wam prosto w Wasze gęby bo Wiem doskonale, że w tym kraju nigdy dobrze nie było i nie będzie, bo musielibyście wyprzeć się Waszego krętactwa, megalomanii i służenia wyłącznie tylko sobie. By Wam bokiem wyszła krzywda i bieda obecna narodu Waszego!!! Tfu!!! zgiń

Gość no i słusznie
a ciekawe na kogo głosowałaś? bo jak na Tuska to amsz co chciałaś! ja nigdy nie oddałam na niego głosu, bo od razu zauważyła, że to oszust, a ci ogłupieni ludzie wybrali takiego xxx.

Gość zrób sobie nowe
dziś właśnie pożegnałam swoje kolejne dziecko

Gość doniosła gdzie trzeba?
od razu zauważyła, że to oszust

Gość stary a nie wykształcony
"Jake Polskie wywalczyles Bolku" a "my młodemu wykształconemu" bozia rączek nie dała? wysługuje się Lechu, Donku, Bronku, Jarku, Ojcze Dyrektorze, Rychu, Krzychu i Zbychu ???

Gość dedykacja dla dedykującego
fajne widać, że też jesteś wyżej wykształcony w Holandii czy na Żuławach?

Gość brawo rząd!
:classic_cool:

Gość preply54
Zapraszam do zapoznania się z ofertą firmy preply! Najlepsze oferty pracy http://preply.com/pl/wroclaw/oferty-pracy-dla-nauczycieli-języka-chińskiego Oferty pracy dla nauczycieli język chiński Wrocław f.kafeteria.pl/... Pracowałem z nimi przez ponad rok i zdobyłem cenne doświadczenie! Polecam.

Gość gość
Spadaj z tymi reklamami