Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka_fasolka_colka

ludzie innej orientacji seksualnej powinni sie leczyc

Polecane posty

Gość olka_fasolka_colka

to choroba, zal mi gejow i lesbek :( a dziwi ze probuja na sile zeby stalos ie to normalne-dzwne zjawisko te homosy :O

Gość prawictwo pospolite141
mi są oni raczej obojętni .

Gość olka_fasolka_colka
jasne niech sie rypia w dup..ska, ale niech nie probuja nam na sile wmawiac ze to normalne!!to chore, nie do akceptacji! homosy---na leczenie a potem powrot do zycia w spoleczenstwie. Niedlugo zaczniemy akceptowac zoofile, bo sie pan zakochal w kozie, potem pedofila, bo to normalna orientacja, ktos sie takim rodzi i juz, pozwolmy mu zyc , skoro facet facetowi moze, adoptowac dzieci moga, to czemu nie z koza , czemu nie z dzieckiem???chorzy ludzie!!! rodzina to mama, tata i dzieci, tak jak i babcia , dzaiek i ciotki, wojkowie i kuzynki

Gość ererererrtrt
to są dewianci seksualni, takich sie nie da wyleczyc, bo mają chorą psychikę. o ile nikogo nie krzywdzą, to niech sie posuwają w te dupy ;) obrzydliwe ale co zrobic.

Gość olka_fasolka_colka
nie wolno nam tego akceptowac, dzieki Bogu patrzac na ludzi obok, mlodych czy starych, wiekszosc krzywi sie i smieje kiedy mowi sie o homosach, wiekszosc ich nie akceptuje, wysmiewa, choc prawde mowiac nie jest to wogole smieszne!a tragiczne kiedy takie zboki adoptuja niewinne dzieci!ucza zboczenia

Gość ererererrtrt
ja juz rzygam tymi pedalami ale zboki zawsze byly i będą, wiec trzeba sie z tym pogodzic i zając sobą

Gość Natka99
w biblii pisze że to kara za grzechy rodziców

Gość olka_fasolka_colka
kara?dla kogo?? ostatnio bylam na imprezie, okazalo sie ze jakis koles mial urodziny, byl na tej imprezie jego chlopak pedal, lizali sie, miziali przy wszystkich kiedy dj skladal zyczenia !najlepsze bylo to ze mama z tata im gratulowali, cieszyli sie, tez byli na tej imprezie, chlopcy mieli okolo 18-20 lat wiec jaka to kara???

Gość olka_fasolka_colka
pedaly i lebisie na leczenie!!

Gość olka_fasolka_colka
ja pójdę na leczenie do psychiatry, bo interesuję się cudzym życiem seksualnym, to znaczy jestem perwersyjnie zboczona.

olka_fasolka_colka chora to jesteś ty ale na brak wiedzy w tym zakresie, a potężną winę pomnósza nasi psycholodzy, bo nie uczą społeczeństwa w tym temacie:-(

takich ciemniakow jak ty powinno sie izolowac... albo od razu eliminowac... rece opadaja jakie prymitywy laza po tej ziemi...

Gość olka_fasolka_colka
myslisz sie poczytaj o dr.Joseph Nicolosi i wielu wielu innych, nie potrzebujacych rozglosu, w przeciwienstwie do pedalow i lesbek :( jestem b.dobrze poinformowana w tym temacie, mam nadzieje ze niedlugo pedaly przestana zagluszac prawdziwe informacje, tak samo jak sie zaglusza skutki aborcji, ze niby to takie dobre, ze kazdy decyduje o sobie, ale juz o konsekwencjach nikt glosno nie mowi. Mam nadzieje ze juz niedlugo prawda wyjdzie na jaw, znajac zacietosc pedalow, beda ciagle zagluszac prawde.