Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mam goraczke

Czy on przekroczył granicę ?

Polecane posty

Słuchajcie, dziewczyny głównie Mam przyjaciela od około dwóch lat. Mam też narzeczonego. Nie ukrywam, że kiedyś do tego przyjaciela czułam wiecej niż sympatie, ale nie byliśmy ze sobą i nigdy nas nic nie łączyło. On kiedyś został bardzo skrzywdzony przez dziewczyne, głównie dlatego, że ona nie umiała wybrać między nim a jeszcze innym chłopakiem. Wczoraj rozmawiałam z nim o zdradach. On mnie zapytał czy potrafiła bym zdradzić swojego narzeczonego. Ja na to, że teraz już nie, ale w przeszłości zdradziłam ( mój narzeczony o tym wie, wybaczył ). A przyjaciel zaczął po mnie po prostu jechać, porównywać mnie do tej dziewczyny, która go skrzywdziła ( a wiem, że ma o niej paaaskudne zdanie ). Na co ja mu powiedziałam że najlepiej niech powie, że jestem su**ką na co on " no odrobine jesteś " Muszę dodać, że on jest taki, że generalnie nikogo nie chce nigdy urazić i raczej nie " wali prosto z mostu ", wiec jak napisał " odrobine jestes ", to moge myslec, że ma mnie za dzi**wkę, szmatę, su**kę itp Dziewczyny obraziły byście się ?? Bo ja muszę przyznać, że się obraziłam. Nie jestem jakąś księżniczką, co to, to nie, ale wydaje mi się, że troche przekroczył granicę przyjacielskiej szczerości A wy jak myślicie ??

Gość ale że o co chodzi
zdradziłaś narzeczonego? Zdradziłaś. Więc nie jesteś ideałem :P więc o co kaman, że powiedział Ci prawdę? Bo tak właśnie jest. Liczyłaś na to, że powie, że to co zrobiłaś było ok? NIE BYŁO nawet jeśli narzeczony CI wybaczył. Moim zdaniem nie powinnaś się czuć urażona za to, że usłyszałaś prawdę

Nie zdradziłam narzeczonego, tylko chłopaka jeszcze wtedy. No ale mniejsza o to. W każdym razie co innego powiedzieć prawdę a co innego rzucać w kogoś mięsem chyba, tak mi się wydaje :O

Gość ale że o co chodzi
chłopak czy narzeczony - zdrada to zdrada. A ci którzy zdradzają cóż... sami zasługują na to, żeby usłyszeć co nieco na swój temat. Bo zdrada jest czymś złym a zdradzacze to nie niewiniątka :P

chlopak czy narzeczony co to za roznica? Czy wtedy zdrada mniej sie liczy jak to chlopak? Nie. Zapytalas, powiedzial ci prawde, mozesz pretensje miec jedynie do siebie. No chyba, ze wolalabys, zeby cie oklamal. Ale czy przyjaciele sie oklamuja? Hmmm

Chcesz sie usprawiedliwic sama przed soba tak naprawde, nie stawiasz sie na miejscu swojego faceta' pomys jak on moze sie czuc, jestes pospolitą ścierą. Gardze zdradzajacymi. Koniec kropka.

Chcesz sie usprawiedliwic sama przed soba tak naprawde, nie stawiasz sie na miejscu swojego faceta' pomys jak on moze sie czuc, jestes pospolitą ścierą. Gardze zdradzajacymi. Koniec kropka.

Gość ale cyrk
a na co czekałaś, że będzie cie podziwiał co?? A w ogóle co za gówniarstwo pisze o zdradach przez sms-y........... żal. Czego wymagasz od kolegi gimnazjalisty z klasy trzeciej Be... zdradziłam, nie zdradziłam, zdradziłam, nie. zdradziłam..............

A ja gardzę ludźmi którzy doczytali tylko do momentu, do którego chcieli, a nie do końca. Faktycznie, nieważne czy chłopak czy narzeczony. Ale ważne jest to, że mój narzeczony teraz już kompletnie nie ma problemu z tą moją zdradą, bo wydarzyło się to na początku naszego związku. A i jeszcze kwestia tego co uważamy za zdradę, bo ja rzecz jasna nie mam na myśli tego, że sie przespałam z kimś innym. Zdradziłam go w taki sposob, że pocałowałam sie z innym chlopakiem. Przyjaciel zreszta wie na czym ta zdrada polegala. Wobec czego nie wiem czy to co zrobilam od razu zasluguje na takie miano jakie wy i on mi przypisujecie.