Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolajna a a a

Umiecie prać?

Polecane posty

Gość karolajna a a a

Bo ja nigdy w życiu nie robiłam prania, nie umiem obsługiwać pralki

Gość kjkjhkjhk
jak sie wyprowadzisz to sie nauczysz,ja tez w domu nigdy nie robilam prania

Żadna filozofia - trzeba podzielić ubrania na kolory, włożyć do pralki i włączyć guziczek. Pranie robię ale nie prasuję.

Gość molaa
prac umiem ale gotowac nie :/ wstyd mi

kobieta wszystkiego tak naprawde uczy się na swoim mieszkaniu. Jak sie ma swoją pralke swoj piekarnik i swoją kuchenkę ;)

Gość czkawka....
ja mam 28 i nie umiem, bo mieszkam z mamą i nie dopuszcza mnie do niczego, co zrobic...

Gość karolajna a a a
gotować też nie umiem ....

Gość łąki pola lasy
21:27 [zgłoś do usunięcia] smierc kobieta wszystkiego tak naprawde uczy się na swoim mieszkaniu. Jak sie ma swoją pralke swoj piekarnik i swoją kuchenkę" ­ jesteś ku­rw­a jakaś po­je­ba­na. a samotnie mieszkający kawaler to już tych rzeczy nie musi umieć? może mamusia do niego przychodzi i ogarnia mu syf w mieszkaniu? ja uważam, że wymienione przez ciebie rzeczy każda osoba (przynajmniej samotnie mieszkająca) powinna umieć.

łąki pola lasy a ty jestes nerwowym psycholem, co sie czepaisz koleżanki, nie miała nic złego na myśli, wypowiadała się za swoją płeć, a co miała mówic jak to jest byc facetem jak nie wie. lol ludzie wy to tylko opierdolic drugiego umiecie, zero empatii. umiem prac w pralce i w reku ;D jestem mistrzynia sprzatnia, nie ma dla mnie plam których nei zniszcze ale jednoczesnie jestem balganiara, sprzatam jak musze ale robie to dobrze. gotowac nie umiem, niech facet mi gotuje ;D

Gość róża kolcow
Ja nic nie potrafię robić w domu ale mój mąż tak gotuje pierze sprząta zajmuje naszym dzieckiem piecze i pracuje zawodowo ja za to jestem kierowca w związku bo on prawka nie ma

Gość co to sie robi
piorę ręcznie, pralka pierze sama :) ja tylko wkładam pranie i ustawiam 3 pokrętła i wciskam 2 guziki :P potrafię: gotować, (nienawidzę prasować) wymienić gniazdko, naprawić drobny sprzęt domowy, wymienić zamek w drzwiach, szyć, malować ściany, kłaść panele , robić gładź gipsową, wywiercić dziurę w ścianie lub innym tworzywie, lutować, naprawić kran lub odpływ, wqurwić każdego :) nie potrafię: spawać, układać glazury, jeździć samochodem, wybaczać poza tym jestem tylko kobietą :classic_cool:

Gość co to sie robi
aaa i piekę ciasta , torty pokryte masą cukrową, maluję na ścianach postacie z bajek

Gość łąki pola lasy
fieodora - nie ku­r­wa, nie miała mówić jak to jest być facetem, ale przypisując umiejętność pieczenia, prania czy sprzątania tylko kobiecie jest uwłaczające dla kobiet. to nie średniowiecze, teraz faceci też to muszą potrafić, a jak nie to niech wy­pie­rd­alają, bo ja nie zamierzam być kuchtą w domu (w przeciwieństwie do koleżanki) co robi wszystko sama.

łąki pola lasy to ja źle zrozumiała bo ona nie o tym, a to jak kto podzela obowizaki domowe to chyba juz prawa par

Gość offerma
ja lubię piec ciasta i drożdżówki.