Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chooyowe te kafle

Kto z Was ma Windows 8 ? Jak się Wam podoba ?

Polecane posty

Gość chooyowe te kafle

co:)?

Ja mam w pracy.... Ja kiedyś myslałam że Vista jest beznadziejna, to teraz zmieniłam zdanie. Windows 8 jest gorszy, potrafi się właczać 40 min bo jakies naprawy czyni, choć nie wiadomo co naprawia, bo tak naprawde komputer ma tydzien. To samo miałam na Viscie co tydzien czekałam 40 min az sie laskawie właczy. Niby ten bład miał byc usuniety, ale widze ze nic z tego. Może windows 7 jest szczesliwszy.

Gość bogdusia
Wszystko jest pochowane i trzeba się przyzwyczaić

Gość bogdusia
Nie ma start w lewym dolnym rogu gdzieś tam z prawej strony trzeba szukać mam vistę , windows 8 ale sądzę że najlepszy i najprostszy w obsłudze był XP

Gość gość
Wiekszej bandy debili niz uzytokwnikow windows 8 i 8.1 to nie spotkasz typowe moherowe berety :) Ten system to kretynizm w czystej postaci. Jakie fenomenalne zmiany zaszly w 8.1 ze nagle to jest niby wielki hit? Ten system to tragedia. Na licho mi Metro i pulpit bo ja nie wiem. za to lemiengi uwazaja ze to genialne. Przesakiwac jak małpa z jednego na drugi bez sensu i potrzeby :) Tak testowałem windowsa i tak uwazam ze takie zmiany to po prostu faszyzm. Dziadowski microsoft wykorzystuje swoja pozycje monoplisty. Dawno ludzie przesiedliby sie na Linuxa gdyby programy dzialaly pod nim a nie trzebaby szukac jakis zamiennikow.I nieprawda ze windows jest taki swietny. Po prostu nie ma go czym zastapic.

Gość gość
Nie wiem z czym macie problem. Kafle całkiem nieźle się sprawdzają jako menu startowe. Jak wejdziecie do pulpitu do system wygląda prawie identycznie jak Windows 7. No ale najwyraźniej niektórym nie starcza szarych komórek na przestawienie się

Gość gość
jak dla mnie normalny, nic nie widzę w nim głupiego , dziwnego i niezwykłego

Gość gość
I jeszcze ten tekst o Linuksie - totalnie niedorobionym systemiku dla pryszczów. Naprawdę dajcie sobie spokój z tym gównem

Gość gość
Ja tylko zapytam po co to komu tych wszytskich durnych pryszczatych entuzjastow tego gniota. Po co mi aktywne rogi Metro i wszystkie te smieszne nowosci od micros**ta? Mam PC a nie tablet. Po co mi te pokemoniaste kafle po co mi dwa pulpity.Czemu nie 15 a akurat 2 a nie 5? Po co mi aktywne narozniki. Po co mi mozliwosc dzielenia ekranu na kilka czesci. Za to nie mam mozliwosci usunac tego badziewia :) Ide za to do sklepu i pytam o laptopa tego ale z windows 7 to mi pan mowi ze jest tylko z windows 8 Witki opadaja od wciskania tej wspanialosci na sile.