Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padlo mu na glowe chyba

smutno mi, mimo tego ze znam prawde

Polecane posty

Mimo tego ze wiem ze nie jestem wcale gruba, tylko taka normalna to smutno mi sie zrobilo kiedy chlopak ktory mnie nie widzial nigdy na oczy w zlosci i na glodzie narkotykowym najprawdopodobniej stwierdzil ze jestem tlusta swinia i pasztetem! Wczesniej nazywal mnie slicznotka i pieprzyl ze mnie kocha! :-( oglada sie za mna duzo chlopakow brzydka nie jestem. Znam prawde o sobie. Mimo to zabolalo mnie ze mnie tak zwyzywal. :-(

Dziewczyny a co wy o tym sadzicie?

Dziewczyny co sadzicie o jego zachowaniu?

Gość Dianaaaaaaa
na prawde nie ma powodu do martwienia się , głowa do góry. z tego co piszesz znasz prawde o sobie wiec jestes wartosciową dziewczyną, widocznie on ma jakis kompleks ... bo jak mozna powiedzie na ładną dziewczyne ze jest "pasztetem" ... ehh typ ma coś z głową i tyle ..

Gość miamiamiamia0173
moze po prostu chciał Ci dopiec i chciał tego zeby Ci to w glowie zostało i chyba mu sie udało... dziewczyno nie przejmuj sie takimi pierdołami - bo może byc 100 razy gorzej - głowa do góry :)

Hmmm?:-(

Gość Starość nie dla mnie
może go pierwsza obraziłaś?

Gość odłamek bomby po nalotach
każdy sam wystawia sobie swiadectwo, czyz nie?

Dziekuje. Mimo to jakos tak mi sie przykro zrobilo. Chlopak pogubil sie w zyciu, ktos powie ze patologia ale ja sie w nim zauroczylam... :-( bedzie trzeba przerwac to. Koniec. Jak mowilam przyjaciolkom to stwierdzily ze nie jest mnie wart. Ale ja bylam taka glupia ze ich nie sluchalam!

Nie. Pierwsza nie. To on jak byl na glodzie, z tego co mi mowil jak sie zblizala godzina kiedy narkotyk przestal dzialac to zaczynala sie jazda. Czepial sie o byle co. W koncu powiedzialam mu ze to koniec na co on zaczal od nowa slodzic... I historria sie zapetlila... Ja wiem ze miss jakas moze nie jestem, ale brzydka nie jestem. Chlopacy sie za mna ogladaja.juz dawno moglabym miec jakiegos. Ale ja naiwnie wierzylam w wielka milosc...

Ktos sie jeszcze wypowie? Chce mu znalezc i wyslac liste poradni dla uzaleznionych i napisac takie male pozegnanie. Szkoda chlopaka mimo to ze mnie tak potraktowal...