Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ti tyttttttttttttttttt

Co jak co, ale KAMILA wygląda wręcz BAJECZNIE! Zobaczcie nowe fotki!

Polecane posty

Gość nieoNN
O co drzeć koty? Z ciekawości zajrzałam,faktycznie szału nie ma. Co z tego jednak wynika?Polska mentalność ,która każdego kto sie w jakiś sposób wyróżnia stawia do parteru. Narzekać każdy jeden umie a robić nie ma komu-że pojadę klasykiem:classic_cool:

Gość a dla mnie nie jest to
sskualnanebezpeczna czy z Tobą wszystko w porządku? Na świecie jest 7 miliardów ludzi, czy wydaje Ci się, że wszyscy mają sobie zrobić operację, żeby spełniać czyjeś kanony piękna? Czy myślisz, że z tym się poczują lepiej i ich życie będzie bardzie wartościowe? Abstrahując już od Kamili, strasznie Ci kolorowe gazetki i głupawe programy, pokazujące wypacykowanych ludzi mózg wyprały... :( Na świecie są różni ludzie, nigdy wszyscy nie będą idealni. tobie Kamila się nie podoba, komuś innemu owszem, to podług kogo powinna się zoperować? Ludzie, aleście puści... Czasami się nie zastanowicie, jakie farmazony pieprzycie...

Gość kompletny brak
Ja jej nie każe robić operacji, sama jestem pewnie większym paszczurem, ale na boga, niech ona nie stara się być kurwa trendsetterką bo dla mnie to totalne bezguście. Laska nie ma kompletnie zmysłu samooceny,m trzeba naprawdę mieć wielkie mniemanie o sobie, żeby się tal lansować. W takich kiczowatych ciuchach.

Gość ARS78
Wszystkie tematy o niej oraz pozytywne opinie zakłada ona sama. Aż dziwne, że jej nie wstyd, wszyscy potem na nią plują. Chyba faktycznie chodzi jej tylko o nabijanie licznika na tym beznadziejnym blogu.

Gość sskualnanebezpeczna
ale skoro ona chce być ładna co widać po jej blogu itd to powinna sobie zrobic te operacje po co ma miec taki wielki kinol i te usta jak niteczki jak można coś z tym zrobić ,a to dużo da mysle jak to ktoś dobrze zrobi , napewno o wiele wiecej jak te jej stylizacje

No i znowu to samo, dla kogoś to bezguście, a dla mnie fajne stylizacje. Wiadomo, że nie wszytko mi się podoba, ale dziwne by było, gdyby się podobało, przecież to nierealne... Ja nie nawołuję do zamknięcia bloga ludzi, których teksty uważam za śmieszne i żałosne, a zdjęcia za idiotyczne przebieranki, zamykam stronę i tego nie czytam i nie oglądam, tyle. I oczywiście, pozytywnie pisze ona sama, bo nie ma co robić, myślicie. :) Ma wielu fanów i fanki, ja jestem jedną z nich, choć jestem od niej starsza. Kibicuje jej i niektóre ciuchy podpatruje, a Wy wierzcie w co chcecie i gadajcie sobie co chcecie. :P

Gość sskualnanebezpeczna
no i powinna ćwiczyć to też fakt bo jej ciało jet niezgrabne. ale największa jej wada to ten nos i usta

Gość ALE WIECIE CO
MOZE i nie ma stylu, ale jaka budzi ciekawosc. wiecej odslon niz blogi niejednej pieknej, mlodej i z gustem, fakt, czy nie??

Gość sskualnanebezpeczna
a dla mnie nie jest to - co ty kobieto mówisz , ona jest brzydka obiektywnie niestety bedzie sie podobac jakims nie licznym ludziom bo sa pewne kanony urody,a ona ich nie ma . Jakby jej ten wyglad nie przeszkadzał to ok , nie musiała by robić nic ,ale on sie lansuje , chce wygladac dobrze wiec dlatego mysle,ze powinna zbierac na operacje

Gość sskualnanebezpeczna
np ciekawa jestem ile osob powie ,ze ona ma ładna twarz? jedna na tysiac może mniej? bo nie ma i już. Ona walczy ,żeby być piekna i w ogole i sie stroi w te swoje ciuszki , możeniketore z nich sa fajne ,ale co z tego jak na niej wszystko wyglada zle

Gość koty ket
Kamila jest zwyczajnie BRZYDKA i żeby nie wiem w co pięknego i modnego się ubrala i super umalowala, to ZAWSZE BĘDZIE BRZYDKA . ONA jest PASKUDNA żaden makijarz i ubranie nie są w stanie tego zmienic .

Gość koty ket
Kamila jest zwyczajnie BRZYDKA i żeby nie wiem w co pięknego i modnego się ubrala i super umalowala, to ZAWSZE BĘDZIE BRZYDKA . ONA jest PASKUDNA żaden makijarz i ubranie nie są w stanie tego zmienic .

Gość ipvpsilezia
przeciez ten paszczur sam zakłada tematy o sobie wie że jest brzydka i inne kobiety sie wkurwia że ktoś pisze że jest śliczna więc wlażą jada po niej a szmata sie cieszy bo ma za to kase po huj tu wchodzicie i jeszcze pomagacie zarobić jakiemus legasowi co ma dwie lewe ręce i pozuje w szmatach na tle obory:o

W mojej opinii masz coś z głową i tyle... Obiektywnie patrząc, Julia Roberts, Keira Knightley czy Sigourney Weaver też są brzydkie, a jakoś do operacji się nie spieszą, nie? Są sobą, są pewne siebie i chwała im za to, że nie myślą tak głupio jak Ty i z powodu okropnych uszu, wąskich warg, krzywych zębów, kwadratowej szczęki oraz barku biustu nie postanowiły siedzieć w cieniu i zagryzać wargi z płaczu nad swoimi kompleksami, bo świat by wiele przez to stracił. Dobrze, że nie postanowiły stać się klonem lalki barbie, są piękne na swój sposób i wiele osób podziwia i kocha ich urodę.

Gość sskualnanebezpeczna
napewno sie nie cieszy , moim zdaniem laska ma duze kompleksy i je maskuje niby pewnoscia siebie ,arobi z siebie posmiewisko bo skoro jest tak brzydka to sorry ,ale nie powinna byc blogerka ,a juz napewno nie w Polsce. Trzeba mierzyc siły na zamiary ,jest popularna ,ale przez to ,że jest smieszna taka smutna prawda ,a nie dlatego ,ze ma wyjatkowe stylizacje

Gość facio21 lat sexi men
a dla mnie jest to wiemy ze jestes paszczurem:classic_cool:

Gość sskualnanebezpeczna
a dla mnie nie jest to - one sa milion razy ładniejsze od Kamili taka prawda,a skad wiesz,że nie miały operacji?

Gość sskualnanebezpeczna
a Keira Knightley to akurat ma sliczna twarz

Gość Nymphetamineeeeeeeeeee
Fakt,jest oblesna i nic tego nie zmieni. Do tego zero skromnosci i samokrytyki-i umieszcza na tym swoim gowniqnym blogu tylko same pozytywne komentarE ktore zapewne sa kropla w morzu negatywnych. Wiesniara bez klasy i tyle

e

e

Gość dajcie spokój jaka była
masz coś z głowa Julia Roberts brzydka??? Śliczna kobitka z boskim uśmiechem a Kamila jak Kamila, dobrze wyglada tylko z daleka i w pełnym makijażu

Gość wmkdlewldwed
nie szata zdobi człowieka... jej twarz jest poprostu brzydka i watpie żeby jakiemuś facetowi sie spodobała

Gość wmkdlewldwed
a ładna kobieta nawet w worku na ziemniaki czy w dresie bedzie ładna