Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Co mi radzicie?

Polecane posty

Gość ja pierdzile
wyjechać jak najprędzej, ale żeby kafe tam było dostępne.

Gość prawictwo pospolite141
ja proponuje Etiiopie

Studia mnie przerastają, bede musiała je chyba przerwać, na dodatek mam problemy psychiczne

Zapewne rodzice wypiszą mnie z rodziny jak rzucę studia. Z resztą co ja wtedy będę warta? Bedę miała jedynie wykształcenie średnie. Nikt mnie nie zechce, bo kto by chciał kobiete, która rzuciła studia :O Która nie dała rady, bo była zajeta płaczem za byłym. Bo miała wiele innych zajęć niż nauka, np. kafeteria, seriale, sen, ex. Mogłam iść na pedagogikę :O

Gość minipizza
a po co wybierałaś trudny kierunek? ateraz Cię to przerasta. ajjj

Gość pitu pitu aż do świtu
po co się truć i tak robisz to każdego dnia, jedząc, oddychając i myjąc się! poczekaj, nie jesteś ciekawa na co zachorujesz i co cię zabije?

Gość yugyt
a co studiujesz? jestem w podobnym wieku i mam podobne problemy :O zaczelam od tego ze poszlam do lekarza :O dala mi skierowanie na badania krwi tarczyce i ob oraz cukier oraz na ekg ale na ekg nie poszlam bo sie wstydze rozebrac do toples tym bardziej ze nie wiem czy wykonuje je jakis men czy podstarzala pielegniarka zreszta kobiety tez sa wredne nie chce zeby komentowala moj biust :O :(

jestem w rozsypce, zaraz muszę znowu wyjść z domu, chyba rzucę sie pod autobus

studiuję scisły, dość ciezki kierunek, ale nie napiszę co...i tak juz raz zmieniałam uczelnię :O ale to bylo na 1 roku wiec luzik...teraz juz za pozno na zmiane kierunku, za pozno na cokolwiek

Gość jfjwefurghvndsh
ciapata zaczynasz mnie irytować daj nam trochę odpocząć od twoich gorzkich żali ! precz stąd babo

po prostu znikne, ciekawe ile osob przyjdzie mnie pozegnac ostatni raz.. ale napisze list pozegnalny rodzinie, by wyjasnic dlaczego tak postanowiłam