Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet 1991.,.

Jakie są korzyści z posiadania dziewczyny ?

Polecane posty

Gość Facet 1991.,.

Jakie są korzyści z posiadania dziewczyny ?

Gość jckdkdjc
Częsty darmowy seks Tylko tyle

Gość babunia 81
bedzie ci przynosić zupkę i kompot w słoiku do szpitala, wnusiu, oraz pilnować czy psychotropy wzięte na czas

Gość tego nigdy
nie doswiadczysz, chyba że jakaś taka głupia jak ty będzie chętna

Gość gość
Niektórzy mówią, że częsty darmowy seks ale to nie do końca prawda. Wiele kobiet stosuje zasadę "jak zasłuży" a wymagania mają ogromne więc często jest tak, że seks jest raz w miesiącu albo rzadziej. Z tym darmowym to też nie jest tak łatwo prezenty na co dzień i w okazjach, wyjścia, kolacje, kina, jakieś jej fanaberie to wszystko sporo kosztuje a jak tego nie zaspokoisz to "nie zasłużysz". Generalnie wszystko poza seksem mężczyzna musi zadbać sam. Kobieta nie troszczy się o mężczyznę po prostu wymienia go kto w tym momencie da radę z zadaniem. Stracisz rękę w wypadku-rzuci cię jak ochłap, nie będziesz mógł jej wozić samochodem to samo, nie będziesz jej pasował w seksie lub się znudzi tobą - znajdzie sobie kochanka itp.

Gość gość
Badania mówią, że gdy maż zachoruje, to większość kobiet będzie się nim opiekować. Jak żona zachoruje, to mąż nie jest w stanie udźwignąć takiego ciężaru i odchodzi do innej.

Gość gość
gość dziś Ale tylko na wschodzie a nie u nas! Polki nawet zostawiają dzieci dla jakiś ciapaków czy arabów albo czarnych.

Gość gość
Uczucie intymności, rozkosz, przyjemność, łatwiejsze życie. Wiem, że zaraz wielu mnie zjedzie, za te wydumane, romantyczne brednie. Ja lubię i wolę być w związku niż sam. Lepiej mi się żyje, gdy mam się do kogo otworzyć, zwrócić, opowiedzieć o problemach i emocjach. Łatwiej dźwigać ciężar życia codziennego z kogoś komu ufasz i kogo kochasz. Seks to oczywistość, o której nawet nie wspominam. Smaku i wartości nabiera wtedy gdy robisz to z osobą, na której Ci zależy, na punkcie, której serce Ci szaleje. Zrozumieją to tylko Ci co kochali.

Gość gość
gość dziś gdyby twoj belkot byl prawda to wszyscy moi znajomi i znajomi moich znajomych i cala reszta mezczyzn na tym swicie nie mieliby dziewczyn i nie chceli sie zenic, a bardzo chca. gdyby twoj belkot byl prawda to zaden facet nie zawracalby nam d**y zwikami tylko interesowalby sie jedynie kontaktami z kolegami albo chodzilibyscie jedynie do prostytutek , a 99% mezczyzn na tym swiecie woli i chce bardzo miec dziewczyne:) i zawsze tak bylo i bedzie.

Gość gość
gdyby facetom bardziej oplacal sie platny seks w agencjach niz czesty darmowy w zwiazkach to nie byloby zwiazkow:D dziewczyne ma kazdy facet, dziewczyn nie maja i nie chca miec tylko chore psychicznie aspoleczne prawiki z kafe:D tylko kogo wy prawiki interesujecie i wasze zdanie? nikogo?? :D

Gość gość
Nie ma jak to czepić się prawiczków :P Tylko dlatego, że nie chcą wywłok hehe w związku korzyści mają kobiety a nie mężczyźni.