Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest z okresem :(

Okres sie spóźnia zawsze o 3-4 dni

Polecane posty

Witam ... mam taki problem zawsze mialam regularne cykle średnio co 28 dni ... ale od trzech miesięc okres pojawia się zawsze później średnio o 3-4 dni .. niż powinien być ... teraz jest kolejny miesiąc w ktorym ores się spóźnia na razie tylko dwa dni ale zastanawia mnie dlaczego tak sie dzieje ... Wspólrzylam z chlopakiem ... czasem bez zabezpieczenia ale on nigdy nie doszedl we mnie ... czy to ciąża czy mogą być inne powody tego że okres się tak mi spóźnia ... Kiedyś by zawsze o dnia którego sobie obliczylam a teraz przychodzi 3 albo 4 dni później ..

Mozesz dla kontroli zrobic konktrole hormonow ale czasem cykl sie przestawia bez wiekszych powodow. U mnie sie po latach z 28 na 36 przestawil i po 7 miesiacach wrocil do normy.

Bo ciąża raczej malo prawdopodobna nie ? Chociaż sama może się już filmuje ... wydaje mi się że brzuch mi się większy zrobil ... Dopiero dziś zrobillam sobie test ciązowy ... wyszedl negatywnie ... ale do ginekologa musze dlugo czekac ,... jestem po woli sama zalamana ... Mam nadzieje że to tylko cykl się przestawil ..:(