Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klsnfdlKNFA

Już rok mam w głowie piekna sukienke...

Polecane posty

Gość klsnfdlKNFA

ktorej nie kupiłam bo byla droga 800zl kosztowala z firmy Caterina, czarna dopasowana do kolan z tyłu na zamek, rekaw 3/4, uwielbiam klasyczne sukienki ale szlak mnie cholerny trafia bo w sklepach ciezko cos znalezc,ubrania dla 15-latek, do tej pory mi siedzi w glowie, zaluje ze chyba jej nie kupilam, ciekawa jestem czy gdzies bym znalazla ja, bo byla z tamtego roku...KURCZE!!!!

Jeśli lubisz klasykę to może znajdziesz coś dla siebie w sklepie LadyDress.pl. Mają tam sukienki w dobrym stylu więc myślę, że coś powinno ci się spodobać

zacznij szukac po sklepach internetowych. :) Albo na ebay. Wiekszosc ubran z Polskich sklepow jest szyta i tak w azji. Ja takie klasyczne kiecki kupuje na ebay ale zagranicznym :)

jesli mam byc szczera to niezbyt mi się te sukienki w tym sklepie podobają. Wyglądaja identycznie jak tanie kiecki z Chin na ebayu.To pewnie te same. Nie mowie ze z Chin zle ale to samo na ebay kosztuje po 10 funtow. czyli 50 zl

Gość golop
ja polecam Odzieżowe Pole o ile jesteś z Wawy. Na FB ich znajdziesz - możesz zobaczyć sukienki a sklep jest na Mokotowskiej.