Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
lilkant1

Dieta po ciąży !!!!

Polecane posty

Cześć, jak większość z Was mam problem z wagą u mnie wszystko się zaczęło po pierwszej ciąży. Zawsze uważałam na to co jem rozmiar 36 to była norma a czasami i XS za duża jak dla mnie. No i jak zaszłam w ciążę to popuściłam sobie no bo "za dwoje". Poza tym szczerze ... miałam ciąże zagrożoną więc siedziałam całymi dniami sama w domu ... a pod blokiem była budka z kebabem ... ehh nie usprawiedliwiam się ale przytyłam ponad 30 kg !!!!!!!!! no i tak mając 150 moja waga z 48 wskoczyła na 79 / 80 no Człowiek kula... Po porodzie za dużo nie schudłam dopiero w sumie rok temu zeszłam po niżej 70 kg no i ... znowu zaszłam w ciąże ... ale teraz się pilowałam że nie wiem pzytyłam 11 kg i 2 mc po porodzie już to zgu biłam ale ... co z tego jak nadal waże 69 - 71 kg . Uzależnienia : Pepsi ... mam wrażenie że niczym innym nie da się napić! drugie hmm... słodycze... autodestrukcja !! Poza tym ziemniaki chleb makaron Jestem młoda i na prawde chciałabym schudnąć macie może jakaś rade dla mnie dodam tylko że nadal karmie piersią ? Oczywiscie obejdzie się bez

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować