Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nikelka

Pomożecie ? poprosze o konkretne odpowiedzi :)

Polecane posty

pisze kolejny raz bo nadal nie dowiedziałam się niczego konkretnego . regularnie kocham się z chłopakiem czasami zdarza nam się nie zabezpieczyć lecz wtedy stara się żeby we mnie nie kończyć. od grudnia dziwnie się czuje , chodzę zmęczona, nie mam siły, boli mnie często brzuch oraz jajnik. ostatnio czuje dziwne bulgotanie/przelewanie oraz często chce mi się wymiotować, dodam ze w grudniu spóźniła mi się miesiączka 15 dni (dostałam 21 grudnia ) ginekolog zlecił mi badania beta-hcg lecz wynik nie wskazywał na ciąże, nadszedł styczeń a ja nie dostałam miesiączki w planowanym terminie (17 styczeń ) co teraz ? co to może być ? ( ktoregos razu podczas stosunku wyleciało cos co wyglądało jak galaretka kolor byl lekko szaro(stalowy)-czerwony-to było w grudniu )

Gość carolina19374
Test ciążowy albo na usg...

Gość NIE BOJĄCĄ SIĘ WYZWAŃ
zrob se tescik bd wiedziec czasem bywa tak ze kobieta ma i do 3 miesiaca miesiaczke ale powiem Ci ze ja bardzo czesto sie wlasnie tak czuje przed miesiaczka czasem i nawet wymiotuje ;/

dodam ze caly czas pulsuje mi brzuch tak ze widac nawet bez specjalnego przygladania sie .

Gość jhkhkgh
ja pierdole, to się trzeba było zabezpieczać.. a potem dziwią się gówniary że zachodzą w ciążę i jest wielki płacz i lament

Gość no to masz pecha
Po co wy ludzie zadajecie takie pytania. Nie wiesz co to test albo lekarz ?

jak juz pisałam byłam u ginekologa i robiłam test beta-hcg ktory nie wykazał ciaży .