Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaszkodzi?

Prezent i glupie pytanie.

Polecane posty

Gość zaszkodzi?

Otrzymalysmy w prezencie zabaweczki do kapieli - takie srednio wykonane, chinskie. Corka uwielbia je zjadac. Zastanawiam sie czy taka farba grom wie jaka z tych zabawek moze jej zaszkodzic? Zabawki kosztowaly 16 zl za 8 sztuk - takie male gumowe robaczki.

;D kurcze no, przecież nie zabierzesz, skoro się podobają... Nic jej nie będzie ;] Mój pije namiętnie wodę pokąpielową ;/ liże męża po włosach i mam podejrzenie, że wtrynił trochę mojego kremu do depilacji... A zadowolony z siebie był... I ma się dobrze ;p

Gość TheOne1
alkoholik, a dziewczynka to plastik ;D

Gość zaszkodzi?
Hehe, no. :) Zabrac moge, tylko sie zastanawiam czy jest sens. Pytanie nad wyraz glupie, ale nawet po zabawkach widac, ze nie sa z gornej polki. ;) I nie o to chodzi, to prezent, ale...

Gość a jaka to płec
kto daje w prezencie taki shit? ja bym to wyrzucila i kupila corce jakies atestowane

Gość zaszkodzi?
Nie schodzi, ale jest tak tandetnie wykonana ze masakra, no nie wyglada najlepiej, widac ze nietegie te zabawki. A prezent od cioci :) Bardzo sie spodobaly, no ale..

Nie 'ale' tylko daj spokój, dziecko ma radość, machnij ręką, to nie denaturat czy domestos. Może jak się 'zjedzą' to się znudzą ;p

Jesli farba nie schodzi i zabawka nie ma malych elementow ktore dziecko mogloby polknac to niech obgryza sobie te zabawki! Raz, ze nie ssie tego non stop tylko przy okazji kapieli (jak sie bardzo stresujesz to zamieniaj jej zabawki i raz dawaj te a raz inne), nie polyka farby wiec ryzyko nie jest wieksze niz w przypadku zabawy czymkolwiek innym, dwa ze teraz wszystko ma chemie i wszystko moze byc bardziej lub mniej toksyczne wiec ta glupia zabawka tworzy mala szkodliwosc tak naprawde. Co innego gdyby dziecko obgryzalo po kawalku i polykalo lub zlizywalo farbe. Popatrz sobie lepiej jakie kosmetyki stosujesz na dziecku bo one moga byc o wiele bardziej szkodliwe bo wnikaja w skore i maja dluzszy kontakt z jej powierzchnia, patrz na sklad proszkow i plynow do plukania, chusteczek i pieluch jednorazowych - skoro tak bardzo boisz sie chemi i toksyn.