Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niufka1111

przyjaciolka :

Polecane posty

Gość niufka1111

Moja najlepsza przyjaciolka od czasu jak poszlysmy do innych LO poznale nowe kolezanki i bardzo czesto sie z nimi widuje...przykro mi troche z tego powodu bo trwa to juz 3 lata, a ja niestety w swojej nowej klasie z nikim sie nie zaprzyjaznilam i nie mam sie za bardzo z kim spotykac w wolnym czasie poza chlopakiem a wiadomo...chlopak nie zastapi najlepszej przyjaciolki ... Znamy sie juz baaaardzo dlugo i z zadna kolezanka nie potrafie pogadac tak jak z nia..zle mi z tym bo ciezko pogodzic sie z mysla ze ona nie ma juz tyle czasu dla mnie i woli sie widywac z nimi. Kiedys bylysmy nierozlaczne..

Gość niufka1111
Miala ktoras z was podobne doswiadczenia??

Gość matura z polaka
rzycie :D

Gość MOJA KOLEŚ
WÓDKA, NIE JESTEM SAMOTNY, NIE JESTEM SAKOTNY

Gość niufka1111
Hutnictwo jest to gałąź przemysłu obejmująca otrzymywanie metali z rud (z wykorzystaniem złomu) oraz przeróbkę plastików odlanych do form metali (odlewanie metali) w walcowniach i kuźniach na półwyroby i wyroby gotowe znajdujące zastosowanie w całej gospodarce, a zwł. w przemyśle maszyn., budownictwie i transporcie. O znaczeniu hutnictwa świadczy fakt, że do poł. XX w. produkcję stali na 1 mieszk. traktowano jako miernik rozwoju gosp. (sytuacja uległa zmianie w wyniku upowszechnienia tworzyw sztucznych, które wyparły stal z wielu wyrobów). Cechą charakterystyczną hutnictwa jest koncentracja produkcji w niewielkiej liczbie dużych zakładów w regionach dysponujących bazą surowcową i energetyczną, w tym również w pobliżu portów morskich, do których surowce są dowożone. Hutnictwo jest jedną z gałęzi przemysłu najbardziej niekorzystnie oddziałujących na środowisko przyrodnicze.

Gość MOJA KOLEŚ
MATURA Z POLAKA NA 5

Gość niufka1111
Heh niby tak..jednak po tylu latach przyjazni mnie ciezko byloby znalezc druga taka bliska osobe. Jej to jakos latwo przyszlo w sumie..

Gość MOJA KOLEŚ
ZNALESC SENS TO BEDE MIAŁ 2 KOLEŚ

Gość MOJA KOLEŚ
PISZA ZE SAMOTNOŚĆ SZKODZI ALE NAJPIERW TRZEBA ZNALEZC I POZNAC SENS A TEN SENS JEST STRASZNIE MADRY I NIECZUŁY NA INNYCH TO PO CO MI KTOŚ Z SENSEN NA SENS

Gość MOJA KOLEŚ
chodź napijemy się bedzie wesoło chociaż

Gość niufka1111
Widze ze ciezko tu z kims normalnie pogadac no nic. Trudno :)

Gość aaaadsdfggdswa
no i co dalej?

Gość niufka1111
A co ma byc dalej? Chujowo i tyle..

Gość niufka1111
od tygodnia nie mogę zrobic kupy :(