Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Rosey_girl

Spokojnie a do celu.

Polecane posty

Juz od jakiegos czasu czytam sobie fora tego typu i dochodze do wniosku, ze faktycznie wspolnymi silami mozna osiagnac wiecej! Taki motor napedowy - cos, co nie jest juz tylko i wylacznie w Twojej glowie - ale jest napisane, czarno na bialym, staje sie bardziej realne. Bardziej sie mozna zaangazowac! Wczoraj na przyklad powiedzialam sobie - zrobmy to! Jadlam caly dzien zdrowo i rozsadnie, rano w pracy owsianka z jagodami, przed poldudiem kawa Inka z mlekiem i miodem, potem dojadalam sobie w ciagu dnia jagody, na lunch zdrowa kanapka z pomidorem, serem i salata, do tego herbata czerwona rooibos, jogurt z otrebami kolo 16, ok 19 do domku na kolacje: pyszna zupa warzywna z fasola i chlebkiem zytnim po czym film przy zielonej herbacie. Poszlam spac ze spokojnie strawionym jedzeniem jakies trzy moze cztery godziny pozniej i rano obudzilam sie jak nowa. ;-) Zwazylam sie tez dzis i oglaszam 62,7kg jako moja wage startowa. Przy wzroscie 174cm i 23 latach na karku :D W zeszlym roku ubzduralam sobie limitowanie kalorii i zero slodyczy, zakonczylo sie to pieknym upadkiem wagi to 58kg i do tego jeszcze piekniejszym pieciokilowym efektem jojo kiedy tylko zaczelam konczyc moja prace dyplomowa! Stresss mi nie pomagal!!! Za to slodycze w pisaniu pracy - bardzo! Ale teraz bardzo malo stresu, motywacja, spokoj ducha, wiec zdrowo, spokojnie, bez makabrycznych wyrzeczen zaczynam jesc tak jakbym juz wazyla te moje wymarzone 57 kilo. Strategicznie i do przodu. Bede tu wpadac, poczytac sobie o waszych sukcesach i usterkach i dopompowywac siebie i mam nadzieje i was, do brniecia do przodu! Jestesmy tego warte!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować