Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny/ kobiety!

ciąża przy okresie? POMOCY !!

Polecane posty

Gość dziewczyny/ kobiety!

dziewczyny/ kobiety! czesc. sluchajcie. moj okres przez ostatnie 3 miesiace BAAAAARDZO sie rozregulował . kochalam sie z chlopakiem i ze tak sie wyraze "zalał" mnie. na drugi dzien czulam ze mam dostac okres, ale znowu sie kochalismy i znowu zakonczyl we mnie. i tak z 2 razy. okres dostalam jeszcze wczesniej niz miesiac wczesniej i ogolnie trwal 5 dni a trwaja mi po 7-8 zdażały sie ! nie wiem co robic. ale sadze z waszych wypowiedzi iz to jest nie możliwe, aczkolwiek jestem od paru dni senna, nie moge sie skupic na niczym, otępiala, bola mnie strasznie jajniki...piersi mnie bola.ale to tak jakby od srodka ból takto bola mnie jak dotykam brodawek..mam zamiar isc do ginekologa bo ta mysl, iż moge byc w ciąży nie daj mi spokoju, chociaż jest to mało realne. co sądzicie o tym...bo ja juz nie wiem co mam myslec,..

nie rozumiem dziewczyn ktore nie chca miec dziecka a uprawiaja sex bez zabezpieczenia :/ a potem placza ze wpadly co do Twojego wpisu - powiem tyle - pewnie ze moglas zajsc w ciaze ! niby czemu nie ? kochaliscie sie bez zabezpieczenia - partner skonczyl w Tobie- wiec odpowiedz jest prosta - nie rozumiem czemu napisalas ze jest to malo realne ? to jest bardzo realne tym bardziej ze masz rozregulowany okres - nie prowadz kalendarzyka- tylko na nastepny raz mysle ze powinnas sie zastanowic i sie zabezpieczyc oczywiscie jest tez szansa ze nie zaszlas