Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dabu_di dibu_da

JEŚLI CHCESZ SCHUDNĄĆ, BŁAGAM, ZAJRZYJ NA TE FORUM

Polecane posty

Gość dabu_di dibu_da

Chciałam się z Wami podzielić swoim zdaniem. Oczywiście, każdy może mieć swoje własne, proszę też o poszanowanie mojego zdania. Kochane! Dlaczego tak bardzo próbujecie dojść do upragnionej sylwetki? Wiem, powodów jest dużo: satysfakcja, lepsze samopoczucie, zdrowie, zazdrość koleżanek, itp... Ale Dlaczego robicie wszystko, aby to uczynić? ZABIJACIE SIĘ, NIEŚWIADOMIE. Czytam wątki na tej stronie. Co widzę? Dieta 500 kcal, jeden posiłek dziennie... Toż to w bardzo szybkim tempie wyniszczy Twój organizm. Może i efekt będzie, ale wątroba,i inne narządy będą mocno osłabione, wszystko rozregulowane. Człowiek nie jest ze stali, wcześniej czy później spotka Cię chwila, w której najdzie Cię ochota na coś słodkiego. Nie przezwyciężysz jej- potem bardzo cierpisz... W Tobie rónież jest coś pięknego, to tylko kompleksy i zaniżone "ja", złśliwi ludzie wmawiają Ci, że jesteś brzydka, niepotrzebna. Wiadomo, ludzie potrzebują akceptacji. Chcą się przyporządkować. Teraz "brama akceptacji"preze społeczeństwo jest ciasna, musisz być silna, aby przez nią przejść. APELUJĘ WŁAŚNIE DO CIEBIE; JEŚLI CHCESZ SCHUDNĄĆ, RÓB TO MĄDRZE, NIE GŁÓDŹ SIE!

Gość vess
niestety nieraz "zdrowe" odchudzanie oparte głownie na ćwiczeniach, nie jedzeniu po 18 i ograniczeniu słodyczy nie przynosi efektów...