Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yatata

jak oceniacie swoją atrakcyjność??

Polecane posty

Gość yatata
Moorland - niby racja;) ja zwyczajnie bałabym się poddać ocenie innych ludzi ,nie tylko facetów. po prostu nie jestem zbyt atrakcyjna, nieproporcjonalna figura, krzywe zęby, brzydkie oczy i włosy, duży nos etc etc

ja daje sobie niska ocenę ale mam tendencje do zaniżenia to moze taka ankieta bylaby fajna

a może miło byś się zdziwiła, ale fakt, że na takie ankiety nie ma co liczyć. Zbyt duże ryzyko złośliwych odpowiedzi.

Gość srddsf
Generalnie moim zdaniem o ile kobieta jest zadbana, nie ma wąsów, ma ładną cerę, jakiś makijaż, fajną fryzurę itd to niewiele jest takich faktycznie brzydkich kobiet :) No i trzeba też wziąć pod uwagę gust, bo np. Angelina Jolie według jednych jest piękna, a według innych brzydka, więc jednak duża szansa, że trafi się jakiś amator konkretnego typu urody. :)

Ja myślę, że się uczciwie oceniłam. W dobry dzień może miałabym 5, ale to już tylko w porywanie samozachwytu, co wcale nie jest złe.

Ja sobie dam 3 - 5, bo niby wszystko na miejscu, dobra figura, ładne rysy twarzy, ale jednak wymagające podkreślenia, z włosami w kucyk i bez makijażu szału nie robię. :p

Gość ikonkawe12
4

Gość srddsf
Ja tez modelką nie zostanę, bo kurdupel ze mnie :) W dodatku wybitnie niefotogeniczny, zawsze się z kolezankami smiejemy z moich min na zdjęciach, wyglądam jak upośledzona. Ale co z tego :)

Fieodora - ja też modelką nie jestem. Jestem niska, mam "kanciaste" ramiona, trochę krzywy nos i mam tendencje do przebarwień skóry, a mimo to jak mam dobry dzień to faceci sami zagadują. Więc sporo może zależeć od nastawienia.

Gość stylish29
daje sobie 5. mam lustro i wiem ze jest dobrze. ale zdaje sobie sprawe ze nie jestem w guscie czesci panow i oni ocenili by mnie powiedzmy na 3 bo np lubia grubsze podczas gdy ja jestem szczupla.

Gość srddsf
Ja to samo :D Mam koleżankę, która na zdjęciach wygląda na całkiem ładną dziewczynę a na żywo... no cóż, można się zawieść :D Moi koledzy najpierw ją własnie widzieli na zdjęciach a potem na zywo "Cooo? to jest ona?" Więc stanowczo lepiej w ta stronę :) A jak pokazałam moje zdjęcie legitymacyjne robione parę lat temu mojemu facetowi to powiedział "ale brzydka byłaś" :D

Ja 10 z charakteru....a naprawdę to niejeden się już przejechał na mojej uroczej buźce spodziewając się równie uroczego usposobienia :P

Gość srddsf
Charakter to już bardziej skomplikowana sprawa, więc ja się nie wypowiadam :P

Gość stylish29
fiedora- na jakiej podstawie daje sobie 5 na 6. dlatego ze mam lustro:) ale glownie dlatego ze mam bardzo duze powodzenie u facetow np gdzie sie nie pojawie to widze jak sie na mnie ludzie patrza i np przez kilka sekund przygladaja sie z "rozdziawionymi" ustami tak jak by zaniemowili. nie ubieram sie wyzywajaco i prawie nie maluje. czesto tez dziewczyny tak na mnie reaguja:) mam jednak pewien defekt- jestem nie fotogeniczna. znajomi twierdza ze na zdjeciach wygladam ladnie ale ja tak nie uwazam

Gość sędzia Stuleya
na kafeterii to sa same szczuple slicznotki, ktorym sie powodzi w zyciu, zarabiaja grube tysiace, maja wspanialych facetow :classic_cool: szkoda, ze ten wasz cudowny swiat ma racje bytu tylko na kafeterii gdzie jestescie anonimowe :D

Gość srddsf
A co, trzeba tutaj napisać swój życiorys żeby się uwiarygodnić? :) Może wszystkie jesteśmy brzydkie i nam się tylko wydaje. Bo przecież na kafeterii tylko same życiowe porażki powinny siedzieć, nie? :P

Gość stylish29
z charakteru oceniam siebie na 3.5/4.5. dla milych jestem mila ale jak ktos mi zajdzie za skore to potrafie taka osobe doprowadzic do placzu lub niezle zdolowac. wiem ze to nie jest dobre.

Gość jkjkjkj
:o

Gość sędzia Stuleya
bardzo mozliwe bo to jest smieszne gdy 90% forumowiczek uwaza sie za jakies Afrodyty, a gdy wrzucaja swoje zdjecia to wygladaja jak pol dupy zza krzaka :D nawet niejaka "kciukiem" uwaza sie za pieknosc, a jej wygladu chyba nie trzeba komentowac. ciekawe skad to sie bierze ze paszteciary sa tak bardzo pewne siebie i maja czelnosc narzekac na facetow pomimo tego, ze same chyba nie widzialy sie w lustrze

Gość srddsf
No cóż, ja wypowiadam się za siebie a nigdzie nie napisałam, że Afrodyta ze mnie, wręcz przeciwnie. Z drugiej strony wydaje mi się, że lepsze już bycie brzydkim i uważanie się za piękną niż bycie atrakcyjną i ciągłe narzekanie. Miałam koleżankę należącą do grupy drugiej i po pewnym czasie nikt nie chciał z nią gadać, bo tak wszystkich wkurzała :)

Kto tu siebie uważa za Afrodytę? Ja wyraźnie napisałam, że 'prosto z łóżka' wyglądam nieciekawie, przedmówczynie też raczej samokrytycznie, bez przesadnego samozachwytu.

To jest chyba przekleństwo kobiet. Jeżeli kobieta kobiecie powie komplement to w odpowiedzi należy rzucić coś "och, dziękuję, ale jak się przyjrzysz to mam straszną cerę, to tylko makijaż, ty masz dużo ładniejszą". Taki kanon. Należy narzekać, narzekać i jeszcze raz narzekać.

Gość vbdfcv
ja siebie na 0 :classic_cool: