Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataaaaa

Napis na winietkach

Polecane posty

Gość Nataaaaa

Jak napisać na winietkach jeśli np w zaproszana osoba nie wie jeszcze z kim przyjdzie na wesele??? Spotkałam się z takim zapisem np. ,,Osoba towarzysząca Rafałowi" Macie jeszcze jakieś inne pomysły??? Bo jakoś dziwnie to dla mnie brzmi ale może się czepiam :)

Gość kisielowa
Ja widziałam tylko: osoba towarzysząca. Nie uważam, żeby to było jakieś specjalnie obraźliwe dla czyjegoś znajomej/znajomego, którego my będziemy widzieć pierwszy raz w życiu. Trzeba tylko zadbać, żeby taka winietka nie trafiła się np. wieloletniej dziewczynie/chłopakowi, bo tutaj już wypada dowiedzieć się, jak dana osoba ma na imię.

Gość dorociczka
masz rację ,bardzo brzydko to wygląda,jak dany gość jeszcze nie wie z kim przyjdzie a winietki robisz 3 tyg przed weselem ,więc wypisujesz 2 razy na danego gościa

Gość Nataaaaa
No jeśli chodzi o osoby w związkach to wiadomo, ze będę się dowiadywać o imiona i nazwiska w przypadku gdy nie będę kogoś znać. Gorzej jeśli właśnie ktoś nie wie z kim przyjdzie chociaż moim zdaniem tak z tydzień przed weselem to już powinien wiedzieć więc jest możliwość dorobienia tej winietki już z konkretnym nazwiskiem. Chociaż nie wiem czy na tydzień przed weselem jest czas na takie rzeczy :/

Tydzień przed ślubem to Ty się zajmij relaksem, a nie dorabianiem winietek;) Poproś osoby, które chcą przyjść z osobą towarzyszącą, żeby odpowiednio wcześnie dały Ci znać, jak dana osoba ma na imię. Lub zamów puste winietki, najwyżej dopiszesz ręcznie.

Gość Nataaaaa
No tak też właśnie myśle, że moge nie mieć do tego głowy wtedy :)

Gość ajaaaaja
ja pracowalam w obsludze wesel w 5* hotelu i te "szychy":) zawsze chcialy aby pisac imie osoby ktoro zapraszasz i gosc czyli np, rafał gość aczkolwiek nei kazdemu musi odpowiadac ten pomysl

Gość ajaaaaja
oczywiscie mialo byc ktora:)

Gość Narzeczona89
To już w ogóle jakoś dziwnie :D