Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Zalety tego,że jest teraz zima,a nie jakaś normalna pora roku :

Polecane posty

- nie ma komarow, osów, pszczuł, szerszeni oraz innych robali - jak coś spadnie na ziemię np. telefon, to się zabłoci, ale nie potłucze :) - jak człowiek sie wywali na miekki snieg to tez sie nie połamie - jak sie ładna dziewczyna przewróci na ulicy to przystojny chłopak poda jej dłoń by pomóc wstać - jest zimno i instynkty są uśpione, ludzie martwią się jak przetrwać zimę, jądra i penisy są skurczone, nie dochodzi do gwałtów, zmniejszona liczba nastoletnich ciąż ;) - można trzymać jedzenie na balkonie jak sie nie ma lodówki - psie kupy są pod śniegiem i nie śmierdzą - można kupować lody i pizze mrożoną bez obaw,że sie zepsują w drodze do domu

Gość ni to żym ni to krym
jakich osłów ?

- człowiek się tak nie poci - zimowe słońce pięknie świeci nisko nad horyzontem - ciepło jednoczy ludzi - tramwaje fajnie cicho jadą, jak jest więcej śniegu na torach :classic_cool:

Gość 321312321321
ja widze tę zaletę, że za oknem cisza, lubie to, bo latem dzieciory z ulicy strasznie halasują, grają w piłkę, itp, cześciej dzwonią rózne menele

Gość maroolakrk
Hehe nie ma dzieci na polutylko matki pchaja wozek w te sniegi, mam z tego dobry ubaw

Gość prawictwo pospolite141
nie lubie zimy , ale nie dlatego ze jest zimno tylko dlatego ze mozna łatwo złapać grype. To jest najgorsza pora roku .

Gość prawictwo pospolite141
Jedyny plus jaka ma zima - nie ma komarów i grubych lasek w stringach i brzuchem na wierzchu

dodaliście wiele ciekawych argumentów do mojej listy! faktycznie ludzie się nie pocą aż tak, nie śmierdzą, w autobusach też w miarę bez zapachowo :) nie ma grubasek z wywalonym brzuchami na wierzch nikt nie chodzi z cycami i stringami na wierzchu :) i dzieci nie biegają! to jest super..u mnie przy bloku drą japę od kwietnia do października od 7 (!) rano do 22nierzadko... nikt nie kosi trawy(nie znosze tego odgłosu, a także zapachu skoszonej trawy) macie racje ;) jest tyle plusów ;) a to,że choroby, katar, grypa to co tam, choroba zdziesiątkuje populacje i przetrwają najsilniejsi :D :) :O :( mimo wszystko nie cierpię zimy :( 😭

a ja mieszkam w Kraju gdzie teoretycznie nie ma zimy i sniegu, psie g..na się sprząta, telefony są tanie, ludzie zyczliwi a lato chłodne i nikt nie wywala sadła na pokaz jeeee :D

Gość wiec widzisz
Nie ma upałow :D Nienawidze ich.

a ja mieszkam w Kraju gdzie teoretycznie nie ma zimy i sniegu, psie g..na się sprząta, telefony są tanie, ludzie zyczliwi a lato chłodne i nikt nie wywala sadła na pokaz jeeee czyzby Anglia? Dania albo Szwecja... jak psie kupy sie sprząta nie upałow - przeczytałam "nie ma upławów" :D :D