Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do mam które

Cc, cesarka, cesarskie cięcie-zajady i nadwaga

Polecane posty

Gość do mam które

chcialam poinformowac wszystkie zalamane mamy, ktore tak jak ja walczyły, walczą i będą walczyc. po cesarce wyszly mi zajady-1wrzesien, trwaly do polowy stycznia. zeszly po b komplekx.i witaminach wigor:> bralam setki masci, kremow. zaczynalo sie znowu to samo. mam tylko blizny po zajadach,. lekarze mnie ignorowali zostalo mi 18kg nadwagi,ale skoro zajady zeszly to i waga zejdzie. juz mam nadzieje. bo tamto bardziej mnie meczylo niz nadwaga. grzywka do góry

ale co maja zajady i nadwaga do cesarki? to chyba niezależne nie?

Mialas zajady bo zle sie odzywialas czego wynikeim byly takze kg ktorych do tej pory nie zrzucilas.

Gość do mam które
po cesarce wyszly mi zajady.byc moze to oslabienie, moze antybiotyk z cesarki mnie dobil.

Gość hh666
No ale raczej jesteś wyjątkiem, nie słyszałam, żeby u kogokolwiek wystąpiły takie objawy.

Gość do mam które
u mojej kolezanki z miasteczka i u mnie:> moze spotkam kogos na forum kto sie z tym boryka, chce go pocieszyc

Gość jhsbfjhsbdjhb
no taak...bo zajady to skutek uboczny cc:] bo nie ma wiekszych problemow, jak zajady:D luuudzie...co za brednie! zajady mozesz miec rowniez od kogos! wystarczy napic sie z czyjegos kubka albo jak ktos wczesniej pisal- oslabienie organizmu.

Gość miałam 3 cesarki
i nigdy nie miałam zajadów ani nadwagi więc nie wiem o czym Ty mówisz?:O

Gość do mam które
tu ktoś pisze, ze zajady to gówno. haha, wcale ze nie, wlasnie wtedy gdy masz depresje poporodową, gdy jestes gruba to jeszcze cos sie nie goi. dla mnie to wlasnie zajady byly zmorą, nienawidze ich, byly przewlekle.

Gość anonimowa palaczka
mialam kiedys zajady pomoglo po vratizolinie. stosowalas?