Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dołfinn

Czy to ciąża ?

Polecane posty

Gość Dołfinn

Witam. Mam 17 lat i współżyłam pierwszy raz bez zabezpieczenia, było to 18 stycznia. Chłopak twierdzi, że się nie spuścił. Od kilku dni mam bóle jajników. Jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę ? Po jakim czasie zrobić test ciążowy ?

chłopak twierdzi... a nie zauwazylaś? czy skończył w tobie czy nie? poza tym słyszałaś o zapłodnieniu drogą kropelkową? jeśli nie to zanim znów rozłożysz nogi się trochę podszkol i nie jestem starą pierdołą, która nic nie rozumie sama zaczęłam się bzykac w wieku 17 lat ale zrobiłam to świadomie ODPOWIEDNIO ZABEZPIECZONA PRZED NIECHCIANĄ CIĄŻĄ ludzie! myślcie! to nie boli! a test mozesz zrobic w dniu spodziewanej miesiączki

Gość Dołfinn
Nie spuścił się we mnie. To było dosyć spontaniczne, więc bez zabezpieczenia. Kolejnym razem zabezpieczyliśmy się odpowiednio. A jak z tym prawdopodobieństwem zajścia w ciąże ?

Gość fsafjasklfajlskfjalk
:o

Gość Mama Chłopczyka na 100%
w dniu planowanej miesiaczki z pierwszego moczu

Gość jedhi
irfhirbhgirdsef

Gość Mama Chłopczyka na 100%
podaj pierwszy dzień ostatniej miesiaczki

moja koleżanka ma dwoje dzieci ze stosunku przerywanego. twoje prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest 50/50 bo jak niby mamy to okreslic? nie piszesz który to był dzień cyklu, jak długie masz cykle, czy masz regularne miesiaczki. tak to tylko szklana kulę możemy wyjąć :D

Gość co ja na to?
Prawdopodobieństwo jest odwrotnie proporcjonalne do twojego ilorazu inteligencji.

Gość Dołfinn
Pierwszy dzień ostatniej miesiączki miałam 2 stycznia. Miesiączke mam nie regularną. Czasami za wcześnie, czasami za późno. Różnica około tygodnia od poprzedniej. Czyli z testem poczekać do początku lutego ? Strasznie to daleko...

Gość źuvuvm
Tpwjg

Gość źuvuvm
Wedle wzoru co ja na to prawdopodobieństwo jest ogromne bo jestes nader mało inteligentna. Mialaś dni płodne i w ciągu 7 dni od stosunku wystąpiła pewnie owulacja. gratuluję mamusiu!

skoro masz miesiączki nieregularne to w żaden sposób nie możemy ci wyliczyć dni płodnych nawet tak pi razy oko. potrzebna jest obserwacja własnego ciała, cyklu, temperatury, żebyś wiedziała kiedy masz dni płodne i kiedy ewentualnie możesz się bzykać bez zabezpieczenia a najłatwiej to raczej użyć antykoncepcji nie? reasumując: musisz poczekać i zrobić test