Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieterrrrrr

kafeteryjne pary

Polecane posty

Gość do sma
Ciekawe czy zona tez by sie cieszyla z tego modelowego przykladu :D jak myslisz? :D

do sma Ciekawe czy zona tez by sie cieszyla z tego modelowego przykladu jak myslisz? xx a niby Ty miałbys jej powiedziec że ma w domu modelowego kurwiarza bo czasem pisuje na kafe?:classic_cool: twoje lachony moze mają przedłużenie rdzenia kręgowego zamiast mózgu ...zony SMa o to nie podejrzewam:classic_cool: i idź sie chopie wysikaj bo ci mocz półkule zalewa:O

Gość pani b.j
w natarciu:-D

Gość do sma i jego dajki
Jak ma jaja niech sam jej powie jaki to modelowy jest. A mocz moge ci oddac prosto na ten twoj zakuty leb podstarzala dajko... sploniesz na stosie a Jarek bedzie skandowac NIECH PLONIE!

Gość ththtghtg
hghgfhgfhgf

Gość monument
pewna siebie jesteś abderyko .. siija

Gość ththtghtg
kjkjkjkj

"w tym momencie zastanawiam się po co dalej zniżam sie do twego poziomu". Fał , lepiej późno niż wcale :p "cieszy mnie, że zostałem dla kogoś modelowym przykładem" - S_M, kafe to małe piwo. Bylebyśmy tylko nie weszli pod taką definicją do słownika poprawnej polszczyzny lub encyklopedii :D

Gość obiektywny.. chyba
Dlaczego kafe stalo sie prywata dla wszelkiej masci pomaranczowych i czarnych debili ? :o

Gość wyjątkowe bydło
zagościło na kafeterii od roku.:(

Gość fgfgfgftyuyufg
hghhhjhj

Gość fgfgfgftyuyufg
ghghjyghgh

Gość fgfgfgftyuyufg
yfjujujiu

Gość Najszybszy w mieście
wypraszam sobie:( ja tutaj jestem od roku:(

Na straganie w dzień targowy Takie słyszy się rozmowy: "Może pan się o mnie oprze, Pan tak więdnie, panie koprze." "Cóż się dziwić, mój szczypiorku, Leżę tutaj już od wtorku!" Rzecze na to kalarepka: "Spójrz na rzepę - ta jest krzepka!" Groch po brzuszku rzepę klepie: "Jak tam, rzepo? Coraz lepiej?" "Dzięki, dzięki, panie grochu, Jakoś żyje się po trochu. Lecz pietruszka - z tą jest gorzej: Blada, chuda, spać nie może." "A to feler" - Westchnął seler. Burak stroni od cebuli, A cebula doń się czuli: "Mój Buraku, mój czerwony, Czybyś nie chciał takiej żony?" Burak tylko nos zatyka: "Niech no pani prędzej zmyka, Ja chcę żonę mieć buraczą, Bo przy pani wszyscy płaczą." "A to feler" - Westchnął seler. Naraz słychać głos fasoli: "Gdzie się pani tu gramoli?!" "Nie bądź dla mnie taka wielka" - Odpowiada jej brukselka. "Widzieliście, jaka krewka!" - Zaperzyła się marchewka. "Niech rozsądzi nas kapusta!" "Co, kapusta?! Głowa pusta?!" A kapusta rzecze smutnie: "Moi drodzy, po co kłótnie, Po co wasze swary głupie, Wnet i tak zginiemy w zupie!" "A to feler" - Westchnął seler. :(

Gość teraz to zajebalas babooo
ve napisala: bo czasem pisuje na kafe? padlem :D:D:D:D zapomnialas dodac o mailowym romansie? no glupia.. inaczej sie nie da tego okreslic :o

Gość wyjątkowe bydło
uderz w stół a nożyce sie odezwią:D po co kłapiesz jak nie dotyczy ciebie??:)

najszybszy jak patrze na Ciebie to na myśl mi przychodzi ludzki przedmiot( chodzi o te smutne minki)

teraz to zajebalas babooo ve napisala: bo czasem pisuje na kafe? padlem zapomnialas dodac o mailowym romansie? no glupia.. inaczej sie nie da tego okreslic xxx koorwa dziecko Neostrady :classic_cool:

ale że co podobni jesteśmy?:) to chyba nie był komplement:(

sorelka winna Ci jestem wielkie przeprosiny :O 🌼 przez moją sympatie do Ciebie jesteś ciagle na kafe ciorana :O Jest mi naprawde przykro:O

Gość ludzki nie przedmiot
vee teraz sie mowi gimbus ;)

nie wiesz czy jestem smutny:)

Mailowy romans :D dobra, skoro zostałem rozszyfrowany, to mogę już się przyznać: naprawdę nazywam się David Petraeus i do niedawna pracowałem w CIA :P

S_Mu !! naprawde??? :O zostałam oszukana 😭

Gość sorellllllllla
eeee gdzie tam ludzki z deka .. deka zbyt dziecinna do ludzkiego , co prawda probuje nadrabiac , ale to nie ten przedzialo wiokowo zyciowo podejsciowo seksualny

Gość nie haxuje! nol nol!
esem do smiechu ci nie bedzie jak wyjdzie wszystko na jaw, podstarzaly gamoniu 🖐️ ide poczytac twoja maile.