Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość don gooorool

Faceci miedzy 25-30 sa najodpowiedniejsi dla kobiet

Polecane posty

Gość don gooorool

Chlopcy do 25 r.z. daja tylko zabawe, rozrywke, nie sa dojrzali jeszcze do zycia w zwiazku na powaznie, nie mysla przyszlosciowo, wiec najlepszy przedzial to 25-30 na odpowiedniego mezczyzne do zwiazku, do wspolnej przyszlosci. Do 25 r.z. takie chlopaczki maja jeszcze siano w glowie, skacza z kwiatka na kwiatek, lataja za panienkami, prowadza zabawowe zycie polegajace na wyrywania, zaliczaniu d u p, nie mysla o stabilizacji. Faceci po 30 tez nie sa odpowiedni bo maja juz cos za soba, jakies zwiazki i sa zwykle skrzywieni, maja dolegliwosci zakorzenione po nieudanych zwiazkach, maja juz swoje dziwne przyzwyczajenia, tacy starzy kawalerzy juz nie sa tez atrakcyjni.

Gość kafeteryjhnyalwons
święta prawda 🖐️

Gość jaonna sdfg
przyznaje racje

Gość slaby amant ;)
Zalezy od człowieka ... są tez tacy ktorzy nie wyrywają, bo np: są niesmiali w stosunku do kobiet i jak już jakąs poznają to raczej są wierni ;) Ja np: bardzo lubie imprezowac i mam niezły kontakt z kobietami, ale z tymi znajomymi, dlatego jak poznałem dziewczyne w wieku 20 lat to do tej pory jej nie wypusciłem, bo strasznie ciezko mi wtedy to szło :) Jestesmy juz razem 4 lata

Gość cftgyh7u9iolikjhuygtfg
ale pieprzysz głupoty aż się wierzyć nie chce. do 25 niedojrzali? To nie zależy od wieku tylko od indywidualnych predyspozycji i tego jakie miało/ma się życie. Z tym skakaniem z kwiatka na kwiatek też przesadzasz. Zresztą wtedy trzebabyłoby ustawić taki sam poziom dla kobiem. Dziewczyny do 25 roku są niedojrzałe i tylko imprezują i się puszczają itp.