Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic 0987

DZIEWCZYNY, CO ROBILYSCIE ZEBY SCHUDNAC PO CIAZY?

Polecane posty

Gość co robic 0987

No i czy wam sie udalo:) piszcie 🌼

Gość hyhy
Siłka i dieta:)udało się zrzuciłam nawet więcej niż miałam zamiar:P

Gość nie robiłam nic
tylko karmiłam piersią i musiałam uważać na to, co jem, ze względu na kolki. Waga sama leciała w dół.

Gość co robic 0987
ale jakia dieta , jakie cwiczenia ? :)

Gość mi się przez
Karmienie piersią+dietka(wszystko gotowane lub na parze,dużo warzyw i owoców,odstawilam chleb i ziemniaki,słodycze i słodzone napoje. Gorset wyszczuplający,bieganie na rowerku stacjonarnym,ćwiczenia na stepperze i brzuszki:)Oczywiście jak dziecko spało albo w nocy:) Dużo spacerów z małą. Przed ciążą 60 kg,szłam do porodu z wagą 82kg Teraz 6 miesięcy po porodzie 54 kg:)

Gość nic nie robiłam
waga sama wróciła do normy;)

Gość co robic 0987
pisze do tych ktorym waga przy karmioeniu nie leciala sama

Gość inhalacje bardzo dobrze robią
karmienie piersią i kolki u małej jadłam tylko gotowane, mało i lekko 15 kg zleciało w pół roku

Gość tralalalalalallalaalal
up

Ściagnij sobie z netu skalpel ewy chodakowskiej i cwicz. No i nie jedz słodyczy i staraj sie nie jesc pózniej niz o 19

Gość tralalalalalallalaalal
żeby przy karmieniu waga leciała w dół,to trzeba się porządnie ograniczyć z jedzeniem a nie wpieprzać jak głupia:/ Dziewczyna wyżej ładnie Ci napisała...karmienie,dieta,ćwiczenia i schudła ponad 20 kg

Gość a co jesz autorko,
uwazasz na dietę, karmisz ?

Gość a co jesz autorko,
ja musiałam unikać słodyczy, wszystko jeść lekkie, gotowane, miałam bardzo skąpe menu i traciłam po kilogramie tygodniowo. A po 10 dniach od porodu już było 13 kilo mniej, chyba cała woda zeszła. Przytyłam w ciąży 25 kilo, waga wyjściowa przed ciążą była 60 kilo - jestem wysoka, więc przy 60 kilo wyglądam chudo.Przed porodem 85 kilo. Po 3 miesiącach od porodu ważyłam 57 kilo

Gość co robic 0987
nie karmie , dziecka ma juz 1.5 roku a mnie jesczze min 8kg do zrzucenia zostalo. cwicze duzo ale z dieta jest gorzej teraz np na obiad zjadlam 2 schabowe , zaraz bede jesc pomidorowa...

Gość a co jesz autorko,
a jak jadłaś zaraz po porodzie ?Pierwsze miesiące, ?Ile karmiłaś ?

Gość a co jesz autorko,
Jak chcesz schudnąć, a masz z tym problemy, powinnaś przejść na lekkie, gotowane jedzenie, schabowy odpada.

Gość mi się przez
No i tu autorko masz problem...nie trzymałaś diety jak karmiłaś:( Ja się zawzięłam już pod koniec ciąży:)Chciałam być laska jak przed. Nie wyobrażałam sobie żebym mogła być po ciąży nawet 5 kg cięższa niż przed... Zanim urodziłam kupiłam rowerek stacjonarny i stepper.Zrobiłam sobie rozpiskę z dietami-przeszukałam cały net i zrobiłam sobie dietę odpowiednią dla siebie. Po porodzie wrócilam do domu i do roboty:)Teraz jestem lżejsza niż przed:)

Gość caryca martyna
nerwyyyyyyyy przytylam 9 kg po powrocie ze szpitala mialam -13 :o teraz nadrobilam :o

Gość natmik
ja nie robiłam nic do wagi sprzed ciązy wróciłam po 5 miesiącach od porodu. nie ćwiczyłam ani nie miałam diety, naturalnie mi spadła waga

Gość mi się przez
Witam ponownie:) 4 miesiące po porodzie ważyłam 61 kg,teraz minęły następne 2 miesiące i 54kg:) Autorko może dieta dukana???Skoro już nie karmisz a waga stoi. Wiem,że dieta nie jest super zdrowa,ale naprawdę można dużo schudnąć:)Wiem,bo znam osoby,którym się to udało:) Do tego jakieś ćwiczenia na brzuch i spacerki z dzieckiem:)Dasz radę:)

Gość fsafsa
spacerki nic mi nie daly.nadal mam 18km a juz 5miesiecy po dziecku.dupa:>

Gość mi się przez
No oczywiście,że same spacery nic nie dadzą...:/ Ja napisałam co robiłam i co dalej robię żeby dobrze wyglądać. Najważniejsza jest dieta...

Gość ja tam nikogo
autorko jesteś???

Gość Mamusia Bez Brzusia
W ostatnich dniach ciąży ważyłam 75 kg (i miałam 117 cm w pasie). Zaraz po porodzie (cesarskie cięcie, niestety) ważyłam 60 kg (w pasie 78 cm). Potem, pomimo karmienia piersią przytyłam do 64 kg. Przy tej wadze tkwiłam jakieś półtora roku. Zaparłam się i postanowiłam wrócić do 60 kg sprzed ciąży. Codzienne ćwiczenia, przestałam jeść słodycze i w ciągu (wiem, że to zabrzmi fatalnie) pół roku zrzuciłam wagę do 58 kg. Teraz ją trzymam. Może nie mam wymiarów modelki, ale jestem zadowolona. Tyle, że o czekoladzie mogę zapomnieć. No, może raz w miesiącu pozwalam sobie na szaleństwo ;)

Moja koleżanka po ciąży bardzo szybko zaczeła ćwiczyć-jeść jadła normalnie-może troche mniej ale baaardzo dużo ćwiczyła, prowadziła fitnes po 2-3 godziny 4 razy w tygodniu wieczorami. Ma teraz bardzo fajne ciało, nie chude bo przy 162cm waży 57kg ale większosć to mięśnie-brzuch ma świetny-czyli wynik z tego taki ze nie wystarczy mało jeść ale trzeba ćwiczyć.