Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cecllink-a

elektrosymulacja - gdzie w Poznaniu???

Polecane posty

Gość cecllink-a

hej! szukam dobrego i godnego polecenia salonu/kliniki, gdzie przeprowadzane są zabiegi elektrosymulacji i nie tylko. Gdzie zadbają o moją skórę. Mam dosyć duzą nadwagę i szukam odpowiednich zabiegów na ujędrnienie mojej skóry, bo jestem już od pół roku na diecie, ćwiczę, ale widzę, że moja skóra nie jest zbyt napięta. I słyszałam, że tego rodzaju zabiegi poprawią kondycję skóry. Czy to prawda???

Gość kwinta
Elektrosymulacja jest jednym z najlepszych zabiegów, by poprawić jędrność skóry. Wzmacnia ona mięśnie i redukuje obwód np. bioder. Także zabieg tego rodzaju na pewno Ci pomoże w Twoich ćwiczeniach i diecie ;) Wiem co mówię, bo sama korzystałam ;) Polecam! :)

Gość antyqinka
Tak tak! Ja polecam Mona Lisę w Poznaniu - po 10-15 zabiegach będziesz jak nowo narodzona, a efekty widać już po kilku:) I nie tylko elektrosymulacja - endodermologia to też bardzo dobry zabieg we przypadku zwalczania cellulitu i tkanki tłuszczowej. Zresztą - w Mona Lisie można skorzystać z porady dietetyka i chyba on najlepiej może we wszystkim pomóc :)

Gość gość
Pomiędzy zabiegami elaktrostymulacji warto zrobic zabiegi liposukcji ultradźwiękowej. Mogę polecić salon do którego chodzę na os. tysiąclecia 30, www.beautypremium.pl