Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pistacjaaaaa

23letnia dziewica- wstydzic sie czy nie..

Polecane posty

Gość pistacjaaaaa

Hej, Mam 23 lata, jestem atrakcyjna dziewczyna.. bylam w kilku zwiazkach ale nie czulam sie gotowa na sex. Teraz zaczynam czuć coraz wiekszą potrzebe zbliżenia.. Ponadto poznałam chłopaka którego zaczynam bardzo lubić.. Tylko że boje sie jaka bedzie jego reakcja na to że jestem dziewicą, boje że sie nie będę wiedziala co mam robic i w ogole tworzy się w mojej głowie coraz wiecej pytań i lęków.. Jak mam sobie z tym poradzić ? Jak mam w sobie przemóc ten lęk..który jeszcze gdzieś tam czuje...

Gość rolek
własnie domnie na gg napisała 22 letnia dziewica z miesiac temu najpiertw ja zjechałem bo mi z sexem wyjechała odrazu a teraz jest całkiem przyjemnie . ehh za głupie pytania powinas zostać ukarana i tyle .

Gość bnbm
skoro teraz jest Ci trudno się przyznać, do tego, że w takim wieku jesteś dziewicą to pomyśl co będzie za 10 lat. Jak teraz się na to nie zdecydujesz, bo Ci głupio się przyznać to pewnie nigdy tego nie zrobisz

Gość rolek
co jest lepsze miec dziewczyne ktora sie szanowała która nierobiła jakiś lodów facetom ale poprostu jest dusza towarzystwa i sie uśmiech i szanuje kogoś kogo poznała czy dziewczyne ktora miał kilku robiła te lody jest zarabista w sexie ale jest sama wsobie martwa ?

Gość Psyhopatic
Zdaj sie na instynkt jak zwierze (ktorym zreszta jestes) Zas dziewictwo to jest najwiecej co moze kobieta dac facetowi(oprocz przedluzenia genow) Wiedzialas o tym ? aha i mozesz zuchwale byc dumna z tego, ze nie kurwisz sie. Pozdrawiam

Gość rolek
możesz dać facetowi najwieksze piekno i tyle jak tego niezrozumie to mu poweic spadaj do burdelu

Gość pistacjaaaaa
czy robienia skesu z mężczyzną mozna sie nauczyć na jakims kursie?

Gość dziewica2727
moja droga nie masz się czego wstydzić, ale nie mówiłabym na początku znajomości facetowi o tym, bo się wystraszy i ucieknie:) a tak jak powiesz mu w późniejszym terminie to zobaczysz czy zaakceptuje ten fakt i będzie z tobą czy chodzi mu tylko o to...i nie martw sie ja mam 27 lat i jestem wciąż dziewicą:P i wali mnie to co myślą o tym faceci:P

Gość też jestem dziewicą
28 lat i wisi mi to co kto mówi nawet suka jak ma cieczkę wybiera sobie tego który jej sie podoba albo wcale nie da bo z byle kundlem to nie warto .......

Gość a wierz ze kobiety wola zgina
zginac niz stracic cnote np kuskówna Została zamordowana jako 16-latka, broniąc się przed zgwałceniem przez rosyjskiego żołnierza albo pani generałowa witekówna do konca zycia była wierna smemu nazeczonemu http://w.icm.edu.pl/ak/wittek.html

Gość a wierz ze kobiety wola zgina
Maria Wittek zmarła 19 kwietnia 1997 roku. Pochowana została na cmentarzu wojskowym na Powązkach. 19 kwietnia 2007 roku odsłonięto pomnik gen. Marii Wittek na dziedzińcu Muzeum Wojska Polskiego. Do powstania pomnika przyczyniły się jej podwładne, szczególnie zmarła niedawno Elżbieta Zawacka „Zo, która na ten cel przeznaczyła oszczędności swojego życia wspomina Janina Sikorska. Maria nigdy nie założyła rodziny. Żołnierze konspiracji opowiadali, że jako studentka była narzeczoną Leopolda Lisa-Kuli. W rozmowie ze mną - 80 lat po tamtych zdarzeniach - potwierdza to Bożena Tazbir-Tomaszewska, która przez wiele lat współpracowała z Marią Wittekówną w Komisji Historii Kobiet w Walce o Niepodległość. - A były to czasy - wspomina - kiedy kobiety dochowywały dozgonnej wierności nie tylko poległym mężom, ale i narzeczonym. http://www.wrozka.com.pl/archiwum/2002/06/4508-maria-i-leopold---bohaterowie