Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twój cichy wielbiciel pirat

a coz to porabia moja Piekna

Polecane posty

Gość twój cichy wielbiciel pirat

tak waznego, ze az zamilkla dla mnie na kaffe?:(

Gość joasia z bytowa
moj mąż kocha sie ze mną w sposob ohydny: kładzie się za mną, wali sobie konia i już jak ma się spuszczac wkłada mi penisa do suchej pochwy i się puszcza wyjmuje go i natychmiast zasypia tuż przed orgazmem czesto pierdzi, muwi ze to dlatego ze zwieracz mu pulsuje i nie da rady utrzymac gazów pol biedy jak są bezwonne

Gość znów snuje teorie ,,,
a co mnie to obchodzi On dziwny jakis odjechany jest facet nieżyciowy jak kalesony

Gość twoja mala dzintara
''...Bo męska rzecz być daleko A kobieca wiernie czekać Aż zrodzi się pod powieką Inna łza, radości łza...''

Gość o d p i e r d o l s i e
raz na zawsze nie czekam o d p i e r d o l s i e g o g u s i u

Gość ortografia się kłania
Mówi bo mowa

Gość tu nie o konwenanse
a o zasade idzie bambaryło

Gość zawsze sexi
co ma gadać do ciebie jak ty i tak głuchy jesteś, nawet smsy w realu nic nie dają, oco chodzi?????????????????????????????????????????????

Gość dzieki zawsze sexi
jak chcesz cos dowiedziec co u niej to ja odwiedz/zadzown itp jak normalnie sie to robi:) tu nikt ci nie powie.

Gość twoj cichy wielbiciel pirat
bojam sie zadzwonic :(

Gość singielka20
pewnie sie martwi i trzęsie ze strachu z obawy przed zemstą

Gość zawsze sexi
a co masz do stracenia????????????????? możesz tylko zyskać. RYZYK- FIZYK

Gość dzieki zawsze sexi
boisz? no przeciez juz dzownilesdo niej na kom; 2 rozmowy tylko nie wiem moze przygotowales sie doroli call center nie wiem..bo niby byles ppanem ze sprzedazy..i Piekna niewiedziala jak ma wejsc w rozmowe bo ty ciagle otych telf. z 2giejs strony jakby sie mylilai co? ale co Piekna miala rzec? pan to ty? a ty bys rzekl co pani ja telefony sprzedaje..Wiec glupio jej było az tak ryzykowac. czekala az powiesz sam ze to ty. wiec jak zadownisz badz soba tu Joha, hej Piekna dzownie botesnie i chce wiedziec co slychac itp

Gość TAK SŁUCHAM ...HALLO!
PIRAT? A Z JAKIEGO PLEMIENIA?

nie sciemniaj Piekna, napisalem Ci w mailu prosto i na temat: I love You❤️ a Ty mi: fuck you dobitniej i jasniej nie trzeba:(

Gość dzieki zawsze sexi
juz ci wyjasnila ze maili nie otrzymała nie wierzysz jej..a mowi cito 100 raz zapytaj wrozki podaj Pieknej date bez sciemniania i powiedz czy ta osoba otrzymywala ode mnie wiadomosci czy je czytala..czy ktos je kasowal itp odp uzyskasz stawiajac tarota ponadto I love You to sie mowi tak w oczka nieprawdaz?

w oczka to wtedy gdyby Piekna chciala sie spotkac a ona po 2razie nie chciała :( prezent tez wyrzuciła na smietnik :(

Gość balfg567
lekarzem nie jesteś?

Gość dzieki zawsze sexi
a fuck you było za złe zachowanie sam przyznaj ze nie chciałbys aby twoja corke to spotkalo? aby chlopak ja podgldal naprzeciw waszego domu, razem z rodzina, sprowadzal obych dla twojej corki osoby ktore za nia jezdza, łamia prywatnosc,..szydza obgaduja, a ten chlopakim w nagrode placi l za nich mieszkania wode gaz, benzyne i dawal auta i maja free time..chyba bys mu gebe obil? nie myle sie? no widzisz bo czas spedza sie z ukochana..po pracy biegnie sie na jej pietro aby juz sie widziec, juz porozmawiac juz z nia byc itp. Juz jej pomoc i tak czynic aby kazdy dzien byl dla niej najpiekniejszy wiec chlopak staje na glowie aby byc z nia i ja gdzies zabierac i spelniac jej marzenia zyczenia. Takiego faceta chcialbys dla corki prawda? a nie takiego co obudzi sie lortnetka rodzina popijawa z kumplami z rodzina..a jak widzi twoja corke to ani czesc ani przepraszam ani nic jak nie widzisz w tym zla to ja ci zycze aby twoja corka miala 1go chlopaka na miare ciebie:) aby to czynil co ty. Wszystko.

Gość dzieki zawsze sexi
nie wyrzucila..domofon nie działał i nadal sie psuje..nie ma przedmuchu trzeba było przyjsc i jak sie kocha dziewczyne to jej naprawic byc z nia w jej radosciach klopotach itp tez zapytaj wroza..to ci powie czy domofon był czy była awaria..i powie ci prawde.

Gość zawsze sexi
to ja wtrace słówko.. Skoro nigdy z nia nie rozmawiałes to skad mozesz wiedziec czy chciała sie spotkac czy nie? miezkasz tu 2 lata i ani razu z nia nie rozmawiałes. Zamiast zadzownic czy podejsc i porozmawiac jak normalny człowiek. Hej co z nami chciałem poromzwia cit jakbys sie umowil to bys w oczka mogl wyznawac I love You

zachowanie bylo takie na jakie zasluzylas. przychodzisz na randke i mi mowisz:wiesz john spałam z gerrym, ruskim, niemcem i fredem i mieli taaaakiii interes. to ciekawe czy by ci było miło:o i czy bys byla mila dla takiej kobiety co tylko kocha wszystkich innych a ciebie jawnie nienawidzi i nigdy nie lubiła.

Gość zawsze sexi
zapytaj wróżke czy kogoś tam ile razy dziennie patrzy na twoje foto w katalogu. abc i

Gość zawsze sexi
a ja lubie patrzeć tomaszowi w oczy:P

Gość do zawsze sexi
topik pełen galimatiasu i podszywów a Tomasza nie ma:D patrzenie moja droga sexi nic nie daje, Tomasz musiałby sie odezwac;)

Gość yujhvghuikjhghkjhbghj
jestem babą i kim trzeba być aby cjhwalić sie penisami facetów z którymi niby rzekomo spała :D

zawsze mnie nie lubilas Piekna i wiem o tym

Gość yujhvghuikjhghkjhbghj
a jaką trzeba byc Babą BABĄ abjy podjudzac własnego brata i członków rodizny aby on był i robił naprzekór swojej własnej dziewczynie I oczekiwac ze bedzie tak robił jak ta BABA sobje zarządzi teraz idz, teraz nie idz, zrób tak,nie teraz robimy to, nie zmieniaj sie,,tzn badz taki ale sluchaj mnie- siory

nieprawda nikogo nie sluchalem, jestem aspoleczny i nigdy nikogo nie slucham:) lornetka byla raz, potem przeszedlem do konkretow. ale Ty rzeklas mi: fuck you john!

napisalas mi zebym sie fakał i ze mnie nienawidzisz, ja wiem ze to prawda, nigdy mnie nie lubilas. potem jeszcze sie chwaliłas penisami niemców i rusków.