Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twój cichy wielbiciel pirat

a coz to porabia moja Piekna

Polecane posty

Gość Miss Magda
Czy wojna polsko - rusko się skończyła już , czy nie?

Gość twoj cichy wielbiciel pirat
:(

Gość Miss Magda
*ruska sorry ale musiałam sobie golnąć , bo mnie lorynetki wkoorwiają trochę;-)

pa

Gość zawsze sexi
oj nie umiesz klamac;) lornetka była wiele razy..ty byłes, a były tu siosrutnie..i wiem, ze one podgladały z tymi gowniarami. potem jak Piekna stała przy szafce potrafiły taka fotke w tej samej pozie na kaffe wstwic..nie wstyd ci? bo siostrunia sie super bawiła z patologia. To wiemy.Ktory kochajacy facte na to pozwala? Oj sluchałes sie robiłes co siostrunia mowila. Dziewczyna mowi szanuj moje cialo..zeby jakis plugawy wujek gapil sie czy siory? jakim prawem? a siora mowila nie nie zmieniaj sie baiwmy sie dalej..wieleby pisac.. a wystarczylo jednym ruchem reki pogonic wredna siostre. ale czy taki sens był tego? chcialbys aby siora chłopaka twojej coreczki tak sie zachowywala? Konkrety? oj były ale czemu takie ze nie mowisz john tylko albo pataty..nie twoj głos.taka dziecinada, wybacz..a jak telefon to tez ze nie ty, a jak jestes w aucie to ani nie wysiadziesz..tak jakbys gardził Piękna.. przemysl to.

Gość zawsze sexi
Mnie sie zdaje ze konkret winien byc taki: biegniesz co tchu na 10 pietro do Pieknej i zdyszany mowisz przepraszam kochanie za złe zachowanie ..wymieniasz to nie tak miało byc. Chcialem napisac list ale siostrunia rzekla nie ma dokogo..to sie posluchalem i nie napisalem...chcialem w czerwcu pogonic patologie to sie siostrunia wtracila i kazala mi ze nie bo sobie pomagamy ( w czym? w szydzeniu z kobiety ktora broni swojej prywtanosci? tsunami nie było ani w usa ani w de ani we fr kazdy ma swoja chałupe prace i rodzine i tam siedzi) wiele by pisac

Gość zawsze sexi Piękna
kiedy oddasz mi moje dossier z 2010? było tyle pretesktow aby do mnie przybiec. To siory nabijaly sie z mojej fotki? brak słow. prosze o moej dossier. Nie sluzy do nabijania sie przez stare krowy. i zalegle prezenty: golden rose na urodzinki z 2011..i teraz z bozego narodzenia, nie mam tuszu 2012.

chyba tobie corka zabrania albo nie wiem kto, moze karina:o bo mnie nikt nic nie nakazuje ani nie urabia. na razie nie jestem ubezwlasnowolniony... konkrety byly, i byla mowa o LOVE i co?i nic. i tylko faka zarobiłem od ciebie. a niemiec w mundurze ss ci sie podoba bo ma złote zęby ktore ukradl ruskom w 44 i to ci imponuje, złoty szeroki usmiech i big interes. tyle.

Gość zawsze sexi Piękna
22;55 nie podszywaj sie, co tam u kariny? jest modelka? juz nie pracuje na video czacie? jest 1 aniolem ktory uratowałam od złej pracy w 2011...jak ten czas leci Piekna dziewczyna i mądra

ty chyba wiesz lepiej co u kariny, ja nie mam pojecia

Gość ja wiem ze u pirata nie najlep
iej teskni za Piekna i wie ze ona juz go nie chce i woli niemca i ruska, facetow z badoo. wiem o tym bo mi mowil i plakal:( zal mi johna

Gość zawsze sexi Piękna
wlasnie nie wiem...w sumie jej sprawa ale była ładna i madra tylko ze z rosji.. U pirata nie najlepiej..hmm..dziwny jest robi tak samo mimo ze placze..czyli wydawaloby sie ze skoro płacze to załuje i juz nie bedzie tak robil czy spelni w koncu marzenie o normalnosci - to co chciała Piekna. A on nic. Dzownic nie dzowni, nie rozmawia.. nawet jak płacze taki zapłakany moglby zadzownic czy przyjsc pogadac z piekna a on z siostruniami ich slucha, rad itp.. on mial nascie lat to zyl z diana i sami, siostrunie mu nie doradzaly. bo były daleko. wiesz to cos jak pijak..pije robi awantury i mowi masz ze mna byc kochac mnie a ja sobie bede tak robil, zamiast przeprosic zmienic sie.

Gość zawsze sexi Piękna
faktycznie zmienil sie z zachowania..;/ jak był i jezdzil z krystyna byl inny od czasu patologii wujkow ciotek obych kumpli..kto w tak dojrzlaym wieku mieszka z kumplami:O to jakies uwstecznienie do czasow nastu lat? on nawet jak mial 34 i mieszkal w hotelach z kate moss nie mieszkal z kumplami siosrami wujaciami dziadygami niemcami starymi..a mogl w spelunie w tej knajpie.. zamiast byc z Piekna zwiedzac z nia zamki bo ona lubi tutejsze to o wolal naprzeciwko spelune zrobic:O i siostruniom zabawe robic.. sam sobie nawazyl

Gość zawsze sexi Piękna
zauwazylam ze duzo mowi malo robi.. obiecal dziecko zmiany dobro ze on dobry czlowiek..ze uczyni wszystko dla pieknej..a to tylko slowa.. wolal tracic czas na spleune meline i patologie i obych i siostrunie i obce dzieciaki juz ze swoimi tak nie jedzi jak z obycmi a z czego sklasa si rodzina? mama tata dzieci maja dom o tym czy ktos jest uzgadnia sie we 2. czas 90% to dom dzieci zona, czasem sie wyskoczy do kolegi ae na 2 h a nie dniami nocami czy do siory..to samo on wszystko na odwrot mezczuzna dba o szczescie i ROZRYWKE zony/dziewczyny nie obych, dba o nia. Nie rozumiem rzucic prace jechac tu km by zrobic spelune jaki to mial sens? zaden...tyl czasu straconego..na nic. I ani przepraszam prosze nic. I zmiany zachowania, zmiany ludzi, mial byc on dzieci i 1 dom. to w 1 s sie robi jak sie kocha. No ale siostrun sie sluchalo..nie nie robimy dalej itp

Gość ja wiem ze u pirata nie najlep
johny sie wcale nie uwstecznil, dlaczego obrazasz go? poszedl swoja droga, bo nie wiedzial czy Piekna bedzie chciala isc z nim wspolnie... plakal bo zalowal i bylo mu smutno, ze Piekna mu napisala: fuck off you bastard! :o jak on moze zadzwonic po czyms takim? a jak Piekna nasle na niego policje za stalking? tego sie boi:(