Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wroz.gabriel

Wróżenie ze snów.

Polecane posty

Gość wroz.gabriel

Wyśnię Twoją przyszłość! Onejromanta na podstawie snów przepowie co czeka na Ciebie w życiu. Wyjdź przyszłości naprzeciw. Przekonałem się, że moje sny, ukazują przyszłe zdarzenia, zwłaszcza wtedy gdy intensywnie o nich myślę. Interpretując te wizje przewiduję wydarzenia dotyczące mnie samego oraz innych osób. Przekonaj się o sile mojego daru. Skontaktuj się ze mną mailowo (wroz.gabriel@op.pl). Podaj mi swoją datę urodzenia oraz imię. Możesz mi opisać swój sen, a ja go zinterpretuję. Alternatywnie możesz zadać 3 pytania, a ja podam wskazówki dotyczące Twojej przyszłości. W odpowiedzi otrzymasz maila o sposobie dokonania zapłaty (SMS koszt 9,84 zł brutto). Mail z wróżbą otrzymasz do 72 godzin od wysłania SMS. Nie odpowiadam na pytania dotyczące śmierci, chorób, gier losowych albo czynności niezgodnych z prawem. Takie pytania mimo dokonanej zapłaty pozostawiam bez odpowiedzi. Pamiętaj, że wróżba nie przesądza przyszłości. Ma być wskazówką, podpowiedzią a nie gotowym rozwiązaniem. Pamiętaj, że to my sami decydujemy o swoim losie. Wróżba może nas nakierować ale nie można od niej wymagać aby w każdym przypadku spełniła się zgodnie z naszymi oczekiwaniami.

Gość do ciebie;;;;;;;;;;
Gdybyś był taki dobry w te klocki nie musiałbyś się tu reklamować.

Gość do wroz.gabriel
to czemu na stronach wrozek sa smsy za 3.69zł z VAT:O🖐️

Gość wroz.gabriel
Ciekawe skąd ludzie mają o mnie wiedzieć jeśli nie będę się reklamował? Nie wierzysz we wróżby nie wysyłasz. Nikt Cię nie zmusza, ja pomagam tym, którzy wierzą i potrzebują pomocy wróżbity.

Gość do sms a
Bo na wrozbyonline jest właśnie tak, w większości odpowiada inna osoba nie ten do kogo wysyłasz :D to samo masz z sms w telewizji za okolo 4 zeta :O

Gość Wywróż mi za darmo
czy moje dziecko będzie chłopcem czy dziewczynką :)

Gość powróż najpierw tutaj
nikt do ciebie nie napisz w ciemno. na wróżby-online są Gabriele,to też ty czy inny?.

Gość wroz.gabriel
Nie, na wróżby-online mnie nie ma. Ja zajmuję się snami, wróżbami sennymi oraz interpretacją snów.