Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkostopna

Mam brzydkie stopy.Wstydzę się iść na pedicure.

Polecane posty

Gość brzydkostopna

Mam brzydkie stopy,wstydzę sie chodzić w klapkach,tak bardzo chciałabym iść na pedicure ale się wtydze pokazać kosmetyczce stopy.Ma ktoś też taki problem?

Gość brzydkiecycki
ja mam brzydkie cycki wstydze się iść na mammografię

Gość brzydkostopna
Wszyscy mają ładne stopy?

Gość Ko88lnd
Ja :(( naturalnie szerokie i do tego halluksy :( nienawidze ich,ale nauczylam sie z tym zyc. Najgorsze jest to,ze naprawde sie ich wstydze gdyz ogolnie jestem atrakcyjna kobieta. Nienawidze chodzic na pedicure,ale chodze jakos kosmetyczek nie przerazam. 3 maj sie kochana xxx

Gość Emil 19999
ale brzydkie to jakie?drugi palec macie większy od pierwszego?grzybice paznokci albo twarde pięty?

Gość floeodoe
gorsze jest jednak jak pierwszy paluch jest dużo dłuższy od drugiego

Gość jak no jak???
tylko faceci mają prawo miec drugi paluch większy od pierwszego kob ieta powinna miec odwrotnie to sa piękne stopy

Gość brzydkostopna
ja mam czwarty palec krótszy od piątego w obydbu stopach,a w lewej jeszcze ten ostatni nachodzi na czwarty :(...poza tym mam zadbane stopy,ładne pięty

Gość brzydkostopna
ko88---> też się trzymaj 🌻

Gość Ko88lnd
Ja mam to samo brzydkostopa!! Moze nawet dodam fotke tylko nie wiem jak. Moje od duzego do najmniejszego I tez mi zachodza do tego halluksy, zawsze mialam szerokie stopy I nigdy nie moglam kupic dobrego obuwia I tak sie zalatwilam :(

Gość Ko88lnd
Brzydkostopna daj namiar to sie powspieramy i posmiejemy z naszych stop :)

Gość brzydkostopna
ko88--> a nie wstydziłas się iść pierwszy raz do kosmetyczki?...ja się wstydzę :(

Gość bleeeeehh
Ja ma twardą skórę u stóp na którą nic nie działa takie geny.. :/ paznokcie jakieś krzywe i stopa krótka i szeroka jak u żaby no cóż ..

ja tez mam tragiczne stopy już jako dziecko mialam problemy ze stawami, jako nastolatka bałam się tak strasznie , a przy chłopaku zdjąć buty to juz w ogole była katastrofa. Teraz dalej uwazam ze mam brzydkie stopy ale mam to glęboko w d... bo tak naprawde nikogo to nie obchodzi. Ludzie mają gorsze rzeczy na glowie, brak reki, nogi, wozek inwalidzki, rak, blizny powypadkowe. A ja mam tylko brzydkie stopy :)

Gość brzydkostopna
ja pamiętam,że wstydziłam się pokazać stopy mężowi...byliśmy już zareczeni a on nie widział moich stóp,ale w końcu się przemogłam i mu pokazałam..nie mówiłam mu ze mam kompleks stóp...udałam że chce mu pokazac lakier do paznocki i zdjęłam skarpetki...stwierdził ze ładny :D...o stopach nie powiedział ani słowa :D...później przyznałam mu sie sie mam kompleks stóp to powiedział ze mam ''ładne stópki'' no ale mu sie wszystko we mnie podoba ;P

Gość Ko88lnd
Brzydkostopa za pierwszym razem byla masakra dla mnie, ale pozniej to juz lepiej, podejrzewam,ze gorsze widzialy. Smierc - ja mam zaby z halluksami :(((

Gość gość
nie przesadzajcie! KOsmetyczki widziały nie jedno! Idźcie na pedicure i zadbajcie o siebie! W http://rezydencja-urody.pl/ na pewno zrobią Wam ****ardzo ładnie!

Gość gość
NAGIETKOWY KREM DO STÓP HB - aby tylko stosowany systematycznie. W ciągu kilku tygodni zauważycie duże zmiany. Moja skóra stóp już naprawdę pękała, wyglądała bardzo źle, ale jakoś udało się sobie z tym tematem poradzić. Od tamtej pory utrzymuję ją w bardzo dobrej kondycji.